Projekteringsleder hos Sweco Architects i Silkeborg

Opdateret 12.07.21

Er du vant til at stå i spidsen for byggeprojekter og brænder du for at gøre en forskel når bæredygtig arkitektur skal forenes med kreativ ingeniørkunst? Tror du ligesom os på, at integreret design er fremtiden? Og brænder du for muligheden for at blive en del af et stærkt integreret arkitekt- og ingeniørhold?

Vores fælles tegnestue i Silkeborg oplever i øjeblikket massiv efterspørgsel på integreret rådgivning. Det gør at vi har brug for flere stærke kræfter til at varetage projekteringsledelse på vores kommende projekter.

Vi søger en kollega, som kan tage ansvar for projektets gennemførelse, og som sørger for fremdrift og fokus igennem alle projekteringsfaserne.

Tegnestuen i Silkeborg er i en rivende udvikling og pt. sidder der 80 arkitekter og 30 ingeniører side om side. Vi kan mærke at det integrerede samarbejde giver værdi for vores kunder, og at vi kan tilbyde en langt bedre rådgivning sammen end hver for sig.

Du vil få et stort ansvar og indflydelse på projekterne

Som projekteringsleder sikrer du en tæt dialog med bygherre, at der koordineres mellem fagene og at rette kompetencer bliver inddraget på det rigtige tidspunkt i projektforløbet.

Som projekteringsleder sikrer du:

  • En god proces med tæt kontakt til bygherre, myndigheder og øvrige rådgivere
  • At beslutningsprocesser overholdes og dokumenteres for rettidig fremdrift
  • At der koordineres mellem relevante parter og fag
  • At rette kompetencer bliver inddraget på det rigtige tidspunkt i projektforløbet.

Alt efter projekternes størrelse og kompleksitet kan du, med faglige erfaring, også håndtere rollen som projektleder. Kan du samtidig anvende Revit i et vist omfang, vil din rolle kunne brede sig over et endnu større spekter.

For den rigtige kandidat vil der blive tale om et job med mulighed for stor selvstændighed og indflydelse.

Du er ambitiøs og har en god forretningsforståelse

Du er en ambitiøs bygningskonstruktør eller arkitekt med minimum 5 års erfaring samt en allround byggeteknisk indsigt og en god forståelse for byggeriets proces og præmisser.

Du er en stærk faglig koordinator og en naturlig leder, der har en god forretningsforståelse og tænker i helheder – altid med kunden i centrum, men også internt i organisationen. Du er vant til at have tæt kundekontakt og er god til at kommunikere både i skrift og tale.

Om os

Vores medarbejdere er vores stærkeste kort. Vi sætter hver gang det bedste hold, således, at vi supplerer og styrker hinanden i projektarbejdet og bringer den enkeltes ekspertise i spil, for at sikre kvalitet og værdi. Vi vægter dialog, vidensdeling og en god og tæt kommunikation meget højt. Vi sætter os i førersædet og stræber efter altid at være tæt på vores kunder og bygherrer i hele processen, så vi sikrer at gode løsninger føres helt til ende. Vi vægter det sociale fællesskab højt og har en stærk tradition for fælles arrangementer – både fagligt og festligt.

Sweco Architects er en af Danmarks største arkitektvirksomheder med over 300 ansatte og mere end 35 års erfaring indenfor arkitektur og byggeri. Vi er en del af Sweco Danmark og sammen fungerer vi som én multidisciplinær rådgivningsvirksomhed indenfor arkitektur- og ingeniørrådgivning.

Sådan søger du stillingen

Du kan kontakte Jens Holten på e-mail: jens.holten@sweco.dk, hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads.

Klik på linket her

for at sende din ansøgning og CV med relevante dokumenter i dag eller senest den 22. august 2021. Vi modtager ikke ansøgninger på mail.

Ansøgningsfrist: 22.08.2021