Pluskontoret Arkitekter søger bygningskonstruktør

Opdateret 02.05.22

Ønsker du at blive en del af en tegnestue med en bred vifte af spændende opgaver og noget på hjertet, så se her!

Jobbet

Dine arbejdsfelter vil være konstruktørarbejde i tværfaglige projektteams. Som bygningskonstruktør hos Pluskontoret Arkitekter får du en fleksibel arbejdsdag, rig på fagligt indhold, gode arbejdstider med stor selvbestemmelse og 44 søde og engagerede kolleger.

Dig

  • Du er uddannet bygningskonstruktør
  • Du har ca. fem års erfaring
  • Du er erfaren Revit-bruger og har kendskab til Autocad og Office-pakken
  • Du har ørerne med på arbejde, taler og skriver flydende dansk.

Pluskontoret Arkitekter

Tegnestuen består af en god blanding af bygningskonstruktører, arkitekter, landskabsarkitekter, ingeniører, revisor, regnskabsassistent, piccoline og praktikanter. Pluskontoret er grundlagt i 1993 og er 100 % ejerledet. Vi bor i midt i Aarhus C.

Vi tror på værdiskabelse via bæredygtighed og proces. Hos Pluskontoret arbejder vi ud fra grundtanken om at ”Arkitektur er for alle.” Uanset bygherre, størrelse og budget og uanset, om der bygges nyt, renoveres eller laves landskab, skal arkitekturen være for alle. Derfor gør vi os umage! Lige nu søger vi nye mennesker, som kan blive en del af tegnestuen og være med til at udføre vores mission. Måske er det dig eller én du kender?

Vi arbejder med velfærdsbyggerier indenfor vores fire kerneområder Bolig, Læring, Børn og Erhverv. Vi arbejder med renovering og nybyggeri fra strategisk rådgivning til projektering og udførelse. Vi arbejder teambaseret. Vi hylder hverdagen. Vi arbejder ofte indefra og ud, så funktioner, daglig drift, de daglige behov og hverdagslivet prioriteres. Vi høster løbende priser for vores byggerier. Vi er i vækst og vi har det sjovt.

Ansøgningen

Mail din ansøgning, CV og gerne relevant portfolio til e-mail: pm@pluskontoret.dk - skriv “Bygningskonstruktør” i emnefeltet. Samtalerne afholdes løbende, da vi ønsker tiltrædelse snarest muligt.

Spørgsmål

Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte partner Kasper Møller på e-mail: km@pluskontoret.dk eller telefon 53 74 40 13.

Mere

Du kan finde mere om Pluskontoret Arkitekter på www.pluskontoret.dk, LinkedIn, Facebook og Instagram - her kan du få indblik i vores projekter, det vi arbejder med og lidt af livet omkring os.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ansøgningsfrist: 03.06.2022