Piccoline/ Piccolo til SHL søges

Opdateret 11.05.22

Schmidt Hammer Lassen Architects søger en piccoline/piccolo til tegnestuen i København. Er du arbejdsom, serviceminded og ansvarsfuld, og kunne du tænke dig at arbejde i et kreativt og internationalt miljø? Måske er du i gang med dit første eller andet sabbat år og har lyst til at lære arkitektbranchen bedre at kende. Schmidt Hammer Lassen giver nu mulighed for at være en del af teamet på en af Skandinaviens førende tegnestuer.  

Vi tilbyder en spændende rolle i et pulserende miljø. Du får dine egne opgaver og ansvar, men du kommer også til at samarbejde med og assistere vores Office Manager. Derudover bliver du en uundværlig del i at få hverdagen til at forløbe så gnidningsfrit som muligt for vores 120 dedikerede medarbejdere.

Du kommer til at være en supervigtig støtte i vores virksomhed, hvor arbejdsopgaverne vil være af omskiftelige og varieret karakter. Det vil inkludere følgende:

Hvad vi tilbyder:   

 • Reception (omstilling, tage imod gæster, mødeopdækning og afrydning)
 • Opsætning og afrydning i forbindelse med frokost og møder
 • Håndtere og distribuere daglig post
 • Sørge for, at kontoret altid ser pænt og indbydende ud, og at både kollegaer og gæster får en varm velkomst
 • Generel smidiggørelse af den daglige drift
 • Bestille kontorartikler, mad, kager, gaver etc.
 • Assistere vores Office Manager og økonomiafdeling og agere administrative support både til kontoret i København og i Aarhus.

Hvad vi søger:

 • Du er i gang med første eller andet sabbatår eller blot én, som gerne lære arkitektbranchen at kende
 • Du er udadvendt, serviceminded, og bidrager med en positiv energi
 • Du kan lide at hjælpe andre og sætter en ære i at sikre gode løsninger
 • Du er ansvarsfuld, proaktiv og kan arbejde selvstændigt
 • Du har udpræget kvalitets- og ordenssans og kan holde overblikket, selv når der er mange bolde i lufte at holde styr på
 • Du er pligtopfyldende og overholder aftaler og deadlines
 • Du besidder gode interkulturelle og kommunikationsevner 
 • Du besidder gode sociale kompetencer, personlig gennemslagskraft og trives med at arbejde i et internationalt, dynamisk og kreativt miljø 
 • Du er flydende på skrift og i tale på engelsk og dansk, eller et andet skandinavisk sprog.

Hvordan vi arbejder:

Som Piccoline/Piccolo vil din hverdag udfolde sig i et kreativt og internationalt kontormiljø med kollegaer fra Danmark såvel som resten af verden. Der arbejdes på innovative og komplekse projekter, og kontoret har et godt arbejdsmiljø med højt kvalificerede, engagerede og fantastiske kollegaer, der danner rammerne for et spændende læringsmiljø og gode muligheder for at få indblik i arkitektbranchen.

På tværs af virksomheden har vi også sociale initiativer, herunder Friday Breakfast Meeting med kontorerne i Aarhus og Shanghai, en vinterbadeklub, fredagsbarer og meget mere, som du selvfølgelig kommer til at være en del af på lige fod med resten af kontoret.

Praktisk information:

Dette er er en fuldtidsstilling i København med startdato i juli 2022. Stillingen varer et år frem til august 2023. Hvis du er fleksible, vil oplæringen ske i juni og juli måned.

Vi holder løbende samtaler, så tøv ikke med at sende os en ansøgning med CV og foto samt referencer på tidligere arbejdspladser allerede nu.

Har du flere spørgsmål angående stillingen er du velkommen til at kontakte vores Office Manager, Susanne Schou på ssc@shl.dk / +45 33450528  

Klik her for at ansøge

Vi glæder os til at høre fra dig!

About Schmidt Hammer Lassen:

With 30 years of experience, Schmidt Hammer Lassen Architects is one of Scandinavia’s most recognized and award-winning architectural practices.

Working out of studios located in Copenhagen, Aarhus and Shanghai, we provide skilled architectural services all over the world, with a distinguished track record as designers of international high-profile architecture. We are deeply committed to the Nordic architectural traditions based on democracy, welfare, aesthetics, light, sustainability and social responsibility. In 2018, Schmidt Hammer Lassen Architects became part of global architecture and design firm Perkins and Will.

Ansøgningsfrist: 30.06.2022