NOVA5 arkitekter søger projekteringsleder

Opdateret 08.04.21

Vi er en mellemstor tegnestue, hvor projekterne planlægges og løses i et teambaseret samarbejde, hvor du vil få en central rolle i samarbejde med teamet at udvikle og styre projekterne på et højt fagligt niveau.

NOVA5 arbejder indenfor områderne bolig, uddannelse og idræt. Vores tilgang til projekterne og arkitektur udspringer af en social dagsorden kombineret med solidt håndværk, hvor form, funktion, værdi, teknologi og miljø går hånd i hånd. Mange af vores projekter ligger i spændingsfeltet imellem renovering og nybygning med et stort fokus på bæredygtighed og det sociale miljø. Vores opgaver spænder fra mindre og mellemstore projekter indenfor nybygning og renovering til meget store renoveringsprojekter.

SAMARBEJDET

Vi har udviklet egne projekteringsværktøjer, der understøtter det teambaserede samarbejde. Vi ser intern erfaringsudveksling og evaluering som væsentlige elementer for et godt samarbejde og gode faglige resultater.

PROFIL

Vi ser gerne at din profil ligger inden for følgende punkter, men er åben overfor afvigelser:

  • 5-10 års erfaring med projekteringsledelse, skitsering og projektering.
  • Gerne indsigt eller erfaring med boligbyggeri, kendskab til alment boligbyggeri vil være en fordel.
  • Lyst og erfaring med projekter, der indeholder transformation af eksisterende bygninger.
  • Lyst og vilje til et fagligt og socialt tæt samarbejde
  • Digitale kompetencer indenfor Revit, Adobe og Officepakken,
  • Gerne erfaring med DGNB i praksis.

ARBEJDSOPGAVER

Din rolle vil blive projekteringsleder i et af vores projekteringsteam, der består ligeligt af arkitekter og konstruktører. Vi er ofte totalrådgivere, så det vil være en fordel, hvis du har erfaring med dels at styre bruger/ beboerprocesser, dels tværfaglige projekteringsteams.

Vi lægger vægt på at teamet i fællesskab løser projekter fra start til slut.

FAGLIGT OG SOCIALT TEAMWORK

Vi tilbyder et udfordrende job i en velfunderet tegnestue med høje arkitektoniske og faglige mål. Vi lægger vægt på et uformelt og tillidsfuldt miljø, hvor alles meninger og holdninger vægtes højt. Vi værdsætter engagement og ansvarlighed for eget og andres arbejde, og tilstræber et miljø, hvor erfaring og ungdommelighed supplerer hinanden.

Vores politik for efteruddannelse giver stor mulighed for og understøtter faglig dygtiggørelse og udvikling. Der vil således være stor mulighed for at vokse med opgaverne

Vi tilbyder en velordnet løn og pension, afstemt efter kvalifikationer.

ER NOVA5 NOGET FOR DIG?

Send din ansøgning og evt. portfolio til e-mail: hvh@nova5.dk att. Hanne Vinkel Hansen, mærket ”Arkitekt”.

Ansøgningsfrist: 22.04.2021