Mikkelsen Arkitekter søger arkitekt til transformationsprojekter

Opdateret 15.11.23

Til spændende kultur transformationsprojekter søges erfaren, passioneret og dygtig sagsarkitekt med solid erfaring indenfor transformations- og restaureringsprojekter af bevaringsværdige/fredede bygninger. 

Vi er i udvikling og har travlt på både større og mindre byggesager. Med flere projekter på vej er der behov for at styrke holdet af skitserende, udviklende og projekterende arkitekter.
 

Kvalifikationer:

  • Relevant uddannelse som arkitekt
  • Minimum 5 års erfaring med sagsstyring, projektering og beskrivelser
  • Du har erfaring med transformationsopgaver og bevaringsværdig bygningsmasse
  • Du er udadvendt og tillidsskabende og kan varetage kontakten til både bygherre og myndigheder
  • Erfaring med Projekteringsledelse og eller byggeledelse er et plus
  • Flydende dansk tale og skrift er en stor fordel

 

Mikkelsen Arkitekter arbejder med udvikling og realisering af byggeri indenfor idræt og kultur, forsknings- og vidensmiljøer, transformation og beboelse. Læs mere her www.mikkelsengroup.dk

Mikkelsen Arkitekter er funderet i den danske design tradition, og søger de enkle svar, der respekterer og forholder sig ydmygt til stedet. Vi søger bæredygtige løsninger, der skaber værdi for brugere og for klimaet. Viden om klima og materialer inspirerer og driver udviklingen af vores arkitektur.

Vi har en arbejdskultur, der er kendetegnet af professionalisme og høje kvalitetskrav i et miljø præget af samarbejde og godt kollegialt samvær. Så vi håber, at du har lyst til at engagere dig i et dynamisk arbejdsmiljø, hvor vi sætter fagligheden højt. 
 

Stillingen er fuld tid, svarende til 37 timer om ugen. Løn- og ansættelsesvilkår sker efter overenskomst/kvalifikationer.


Har du spørgsmål af faglig karakter, er du velkommen til at kontakte partner Nikolaj Rahbek Ernst, 2612 1434, nre@mikkelsengroup.dk
 

ANSØGNING

Send din ansøgning og CV til job@mikkelsengroup.dk 

Ansøgninger behandles løbende.
 

Vi ser frem til at høre fra dig.

Ansøgningsfrist: 22.12.2023