Mikkelsen Arkitekter - Bygningskonstruktør el. Arkitekt

Opdateret 19.12.19

Mikkelsen Arkitekter søger erfaren og engageret bygningskonstruktør el. arkitekt til projektering.

Vi er i udvikling og har travlt på både større og mindre byggesager. Vi har brug for dig, der er erfaren Revit-bruger med sans for helhed og detalje. Vi kan tilbyde en stilling, hvor du både kommer til at arbejde selvstændigt og i team alt efter opgavens størrelse og kompleksitet. Du vil deltage i alle projekteringsfaserne, og der vil være mulighed for at følge projekterne helt til dørs.

Kvalifikationer:

Mikkelsen Arkitekter arbejder med udvikling og realisering af byggeri indenfor idræt og kultur, forsknings- og vidensmiljøer, transformation og beboelse.

Arkitektur er noget, der vedkommer os alle – og vi ønsker at drive udviklingsprocesser til resultater, der skaber merværdi for miljø, mennesker og samfund. Vi søger skarpe arkitektoniske svar i en verden, der er kompleks og foranderlig – og vi er drevet af en ambition om at skabe innovativ og bæredygtig arkitektur med følsomhed for stedets særlige karakter og med blik for den gode detalje. 

Vi har en kultur, der er kendetegnet af professionalisme og høje kvalitetskrav i et miljø præget af samarbejde og godt kollegialt samvær.

Stillingen er fuld tid, svarende til 37 timer om ugen. Løn- og ansættelsesvilkår sker efter overenskomst/kvalifikationer.

Vi ser frem til at høre fra dig.

ANSØGNING

Send din ansøgning og CV til info@mikkelsengroup.dk

Materialet bliver naturligvis behandlet fortroligt.

Ansøgninger behandles løbende.

Ansøgningsfrist: 28.02.2020