Lendager Ark søger arkitekt- og konstruktørpraktikanter

Opdateret 26.03.18

VIL DU ÆNDRE VERDEN SOM LENDAGER ARKS NYE PRAKTIKANT?

Lendager Ark - en del af Lendager Group - leder lige nu efter kreative og ambitiøse arkitekt- og konstruktørpraktikanter til efterårssemesteret 2018. Som praktikant i Lendager Ark kommer du gennem et udfordrende forløb, hvor du bliver en del af Danmarks førende aktør inden for bæredygtig udvikling. Hvis du er klar på at udfordre branchens måde at gøre tingene på og har lyst til at gøre en reel forskel for miljøet og samfundet - så er det her, du skal søge!

HVAD KOMMER DU TIL AT ARBEJDE MED?

  • En legende og undersøgende tilgang til bygningsdesign
  • 1:1 mockups af nye bæredygtige materialer
  • Bæredygtige bygningsprojekter fra skitsering til projektering
  • Transformation af gammel industri til bæredygtige bydele.

HVAD FORVENTER VI?

At du brænder for bæredygtig arkitektur og cirkulær økonomi, er struktureret og nysgerrig samt arbejder godt både selvstændigt og i team.

HVEM ER VI?

Lendager Group består af tre organisationer: Lendager Ark, Lendager Up og Lendager TCW. Med base i København skaber vi innovative projekter og strategier indenfor cirkulær økonomi og bæredygtig arkitektur. Vores ambition er, at Lendager Group bliver den førende aktør i branchen indenfor bæredygtigt byggeri og strategisk rådgivning. Vi arbejder tæt sammen på tværs af virksomhedens fagligheder og har en uformel kultur, hvor der altid tænkes ud af boksen. For sådan skaber vi fremtidens nytænkende, udfordrende og bæredygtige byggeri!

Send din ansøgning og portfolio til Lendager Arks CEO, Lene Damsbo Brix, på e-mail: lb@lendager.com senest torsdag den 26. april 2018. Samtaler afholdes løbende.

Spørgsmål til stillingen sendes til e-mail: lb@lendager.com.

For mere information: www.lendager.com.

Ansøgningsfrist: 26.04.2018