Landskabsarkitekt med 10 års erfaring søges til JJW Arkitekter A/S

Opdateret 13.01.22

JJW Arkitekter søger en erfaren landskabsarkitekt, med minimum 10 års projekteringserfaring til at indgå i team af landskabsarkitekter på tegnestuen.

JJW ARKITEKTER

Hos JJW ARKITEKTER arbejder vi i vores rådgivning og projekter, med udgangspunkt i ønsket om at ‘særliggøre det almindelige’. Vi tager samfundsmæssigt ansvar og skaber skræddersyede rum, bygninger, bebyggelser og byrum, til almindelige menneskers hverdag – vi gør hverdagsrum til noget særligt.

Der er ingen tvivl om, at vi som virksomhed sætter størst aftryk via vores projekter, men vi ønsker også at drive virksomhed med et ansvarligt udgangspunkt. Det gælder ledelsesbeslutninger, måden virksomhedens medarbejdere ledes på, hvem vi handler med, hvordan vi bor, og alle de måder vi interagerer med verden på.

Hos os handler arkitektur ikke om en bestemt stil, men snarere om forholdet til kunden, samarbejdspartnerne og det konkrete projekt - det vi kalder arkitektonisk adfærd.

JOBBET

Vi søger en erfaren, robust, og fagligt engageret landskabsarkitekt med en bred profil, der kan fastholde ideerne i vores projekter, og varetage og styre landskabsprojekter fra skitsering til udbuds materiale og fagtilsyn i udførelsesfasen. Vi forventer, at du selvstændigt kan gennemføre et landskabsprojekt, og varetage dialog med myndigheder, bygherrer og entreprenører.

Vi søger samtidig en udadvendt og erfaren person med overskud, der går foran og kan agere mentor for yngre kræfter i teamet. Du formår at sparre, vejlede og viden dele til gavn for teamet og hele tegnestuen. Du ønsker at bidrage til, at forankre landskabsarkitektrådgivning som fast fagdisciplin hos JJW Arkitekter, og det er en fordel hvis du har næse for opsøgende salg og kunderelationer.

Bæredygtighed, klimatilpasning og certificeringer er nøglebegreber i tegnestuens grønne profil, hvorfor kompetencer indenfor dette område også prioriteres højt.

Kompetencer og særligt kendskab indenfor en eller flere af tegnestuens øvrige kerneområder være en fordel. Vores arbejde med landskab knytter sig især til tegnestuens øvrige opgaver, der falder indenfor områderne: boligbyggeri, boligbebyggelser/renoveringer i den almene boligsektor, børneinstitutioner og skoler, samt plejeboliger- og erhvervsbyggeri.

Vi forventer at du uden vanskeligheder arbejder med AutoCAD med LAND, Adobe- samt Office pakken og SketchUp og meget gerne Revit. Du har erfaring med at kalkulere både på projekt niveau og i konkurrence- og tilbudssammenhænge.

På tegnestuen arbejdes oftest i teams. Vores fremtidige kollega skal derfor kunne arbejde løsningsorienteret og have gode samarbejdsevner socialt, fagligt, såvel som tværfagligt. Vi tror på glade medarbejdere og søger en person med selvstændigt drive og lyst til videndeling, der vil trives som holdspiller på JJW Værkstedet.

Du kan læse mere om os og vores projekter på www.jjw.dk

Eventuelle spørgsmål besvares af: Partner, Lars Andersen 2169 8969

Tiltrædelse – snarest muligt. Samtaler afholdes løbende

Ansøgning indeholdende cv samt relevante bilag uploades til ansøgningsportalen via www.jjw.dk

Ansøgningsfrist: 11.02.2022