Kullegaard søger leder til Boligselskaber

Opdateret 15.06.17

Er du en erfaren leder indenfor segmentet Boligselskaber?

Trives du i et dynamisk miljø, og har du lyst til at sætte præg på din hverdag og virksomhedens projekter inden for segmentet Boligselskaber? Kullegaard er en virksomhed i udvikling, hvor du har mulighed for stor indflydelse. Du bliver en del af et team, hvor vi alle tager ansvar, og hvor opgaverne altid er varierende, udfordrende og lærerige.

Med base på vores kontor i Holbæk søger vi en erfaren segmentleder til at varetage den almene sektor, hvor vi gennem mange år har løst opgaver for lang række landsdækkende boligselskaber. Det gælder mange forskellige typer af opgaver inden for nybyggeri og renovering varierende i størrelse og kompleksitet, hvor vores primære fokus er en tryg proces og et succesfuldt resultat for alle projektets parter – fra den enkelte beboer til den udførende håndværker.

Som segmentleder er dit overordnede ansvar:

  • Opbygning og vedligeholdelse af relationer til aktuelle kunder og samarbejdspartnere.
  • Indgåelse og opfølgning af kontrakter og rådgiveraftaler på konkrete projekter.
  • Styring og koordinering af projektteams.
  • Planlægning af ressourcer, økonomi og risiko i samarbejde med afdelingsleder.
  • Budgetopfølgning og afrapportering på segmentet og på konkrete projekter i segmentet.
  • Fakturering samt andre administrative opgaver på segmentets projekter.
  • Holde fokus og sikre fremdrift på segmentets opgaver, herunder varetage den planlæggende og ledende rolle.
  • Sikring af, at vi har de rette kompetencer og specialister, så vi kan efterleve krav og behov i segmentet.
  • Sikring af, at vi har den nyeste viden om segmentets tendenser, så vi kan tilpasse vores ydelser.

Om dig

Du kan have en baggrund som arkitekt, ingeniør, bygningskonstruktør eller noget helt andet, som er aktuelt for jobbet. Hvis du har kendskab til økonomistyringsværktøjet Autopilot, er det en fordel. Derudover finder vi det vigtigt, at du har ledelseserfaring og kan håndtere juridiske forhold, fx med udgangspunkt i en uddannelse som byggeøkonom. Det er endvidere centralt, at du kender til segmentet og til processerne omkring løsning af projekter i den almene sektor, så du kan agere som sparringspartner for ledelsen og de udførende projektteams.

Kendetegnet for dig er, at du er åben og udadvendt, og kan skabe et netværk med tillidsfulde relationer. Som en stærk segmentleder formår du at skabe overblik, styre processerne i samarbejde med dine kollegaer og lægge den rette energi internt såvel som eksternt, så du skaber de bedste forudsætninger for et godt samarbejde.

Vi tilbyder

Løn og pension efter kvalifikationer, sundhedsforsikring samt frokost- og motionsordning.

Skriv til os

Send din ansøgning og dit CV til e-mail: karriere@kullegaard.dk, mærket “Segmentleder Boligselskaber”. Alle henvendelser behandles fortroligt. Ansættelse sker hurtigst muligt, og vi holder løbende samtaler. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte partner Finn Sandberg Atkinson på telefon: 21 48 97 75.

LinkedIn

Ansøgningsfrist: 30.06.2017