Kullegaard søger erfarne konstruktører

Opdateret 15.06.17

Vil du være med til at skabe den rette balance mellem arkitektur og funktionalitet?

Kullegaard er en virksomhed i udvikling, der søger erfarne konstruktører til vores projektteams, hvor vi bestræber os på at skabe succesfulde byggerier til både bygherre og de daglige brugere.

Vi søger konstruktører til vores kontor i København, som kommer til at indgå i vores tværfaglige projektteams. Kontoret er i stadig udvikling, og der er derfor rig mulighed for, at du kan udvikle dig sammen med dine kollegaer. Vores hverdag er kendetegnet ved et uformelt arbejdsmiljø og en direkte dialog mellem medarbejdere og den nærmeste ledelse. Du kommer hovedsageligt til at løse opgaver inden for segmenterne offentlige bygherrer og almene boligselskaber varierende inden for nybyggeri og renovering. Fælles for dem er, at du sammen med projektteamet søger de løsninger, der sikrer, at arkitektur og funktionalitet følges ad.

Dine primære arbejdsområder bliver:

  • Detailprojektering.
  • Udarbejdelse af beskrivelser og procesdokumenter.
  • Projektopfølgning.
  • Kommunikation med projektteamet og projektets samarbejdspartnere.

Vi arbejder med visuel planlægning af virksomhedens fokussager, og derudover planlægger og styrer vi ugentligt vores projekter, så vi sikrer, at der hele tiden er de rette ressourcer tilstede. Derudover fokuserer vi på, at du deltager i planlægningen af din egen tid, så din hverdag bliver så optimal som mulig.

Om dig

Du er uddannet bygningskonstruktør og har minimum tre års erfaring. Derudover er det centralt, at du har en solid erfaring med Revit. Vi har en klar forventning om, at du har vant til at arbejde i programmet, og har oparbejdet stærke rutiner i programmets funktioner.

Det er centralt, at du tager ansvar og deltager aktivt med din viden og erfaring i løsningen af de konkrete opgaver. Du sparrer og videndeler med dine kollegaer, så I sammen skaber resultater, der lever op til kundens forventninger – og gerne meget mere. Kendetegnet for dig er også, at du er målrettet, systematisk og handlekraftig.

Vi tilbyder

Løn og pension efter kvalifikationer, sundhedsforsikring samt frokost- og motionsordning.

I Kullegaard prioriterer vi et arbejdsmiljø med fokus på styrkebaseret ledelse, hvor vi sætter en dyd i at fastholde og udvikle vores organisation løbende, og hvor den enkelte medarbejders styrker er centrale.

På vores kontor i København bliver du en del af et team med omkring 15 medarbejdere, og i Holbæk kommer du til at arbejde sammen med omkring 50 kollegaer. Begge kontorer arbejder tæt sammen, og du får derfor mulighed for dialog og sparring med omkring 65 medarbejdere, der alle er klar til at bidrage.

Skriv til os

Send din ansøgning og dit CV til e-mail: karriere@kullegaard.dk, mærket “Konstruktør”. Alle henvendelser behandles fortroligt. Ansættelse sker hurtigst muligt, og vi holder løbende samtaler. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte partner Finn Sandberg Atkinson på telefon: 21 48 97 75.

LinkedIn

Ansøgningsfrist: 30.06.2017