Kullegaard søger konstruktør

Opdateret 20.04.21

Konstruktør med biotekerfaring?

Har du lyst til at sætte præg på Kullegaards projekter inden for biotek? Vi leder efter en kollega, der gennem specialiseret og dialogbaseret rådgivning leverer langtidsholdbare løsninger. Lyder det som noget for dig?

Vi søger en konstruktør til vores erhvervssegment med fokus produktion og biotek. Du bliver en del af et projektteam, som er kendetegnet ved stærke fagligspecifikke kompetencer, hvor alle tager ansvar, og opgaverne altid er varierende, udfordrende og lærerige.

Som biotekspecialist involveres du i større og mindre projekter for en række udvalgte kernerelationer, der er blandt Danmarks største virksomheder inden for området. Du skal være med til at sikre en tryg proces, hvor mulighederne udnyttes optimalt inden for de opsatte rammer. Fælles for projekterne er, at du sammen med teamet finder løsninger, hvor arkitektur og funktionalitet følges ad. Dine primære arbejdsområder er projektering, udarbejdelse af beskrivelser og øvrige udbudsdokumenter samt projektopfølgning og fagtilsyn. Du bliver enten tilknyttet vores kontor i Holbæk eller København.

Vores biotekkunder har oftest et vedvarende behov for rådgivning, så en vigtig del af jobbet er, at du løbende tilegner dig viden og erfaring med de konkrete bygherrer, så der hele tiden bygges videre på samarbejdet, og det bæres med i de enkelte projekter.

Om dig

Du er uddannet bygningskonstruktør og har minimum tre års erfaring. Du har en solid erfaring med Revit og også gerne kendskab til AutoCad og nyder at arbejde koncentreret med detaljer. Du kender forskellige beskrivelsesværktøjer, og er garant for et gennemarbejdet udbudsmateriale. Derudover er det en afgørende fordel, hvis du har særlig viden og erfaring inden for renrum, laboratorier, tunge produktionsfaciliteter eller lignende, hvor eksempelvis GXP-krav gør sig gældende.

Kendetegnet for dig er, at du er grundig, struktureret og systematisk. Samtidig kan du sagtens arbejde med flere igangværende opgaver af vidt forskellig størrelse og kompleksitet – i en til tider meget omskiftelig hverdag. Du finder det desuden naturligt løbende at tilegne dig ny viden inden for fagligt relevante områder.

Vi forventer, at du tager ansvar og deltager aktivt med din erfaring i løsningen af de konkrete opgaver. Du sparrer og videndeler med dine kollegaer, så I sammen skaber resultaterne. Vores succes ligger i projekterne, og du får en central rolle på vejen til det.

Vi tilbyder

Kullegaard er en formålsdrevet virksomhed, hvor vi i fællesskab udvikler langtidsholdbare projekter, der gør en forskel for de mennesker, der hver dag færdes i og omkring de rum, vi skaber sammen. Det gør vi gennem åbenhed og empati i alle aspekter at et samarbejde. Vi prioriterer høj trivsel, hvor der er plads til faglig såvel som personlig udvikling, hvor vi løbende lytter, spørger og udfordrer hinanden, så vi sammen sikrer de bedst mulige rammer. Vi er omkring 50 medarbejdere fordelt på kontorer i Holbæk og Valby. Kontorerne arbejder tæt sammen, og der er derfor god mulighed for dialog og sparring med alle dine kollegaer. Du får løn og pension efter kvalifikationer og den gældende overenskomst. Derudover tilbyder vi sundhedsforsikring samt frokost- og motionsordning.

Skriv til os

Lyder det som jobbet for dig, så send din ansøgning og dit CV til e-mail: karriere@kullegaard.dk, mærket “Konstruktør.”

Alle henvendelser behandles fortroligt.

Ansættelse sker hurtigst muligt, og vi holder løbende samtaler. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte adm. direktør Kasper Kullegaard på e-mail: kk@kulleggaard.dk eller på telefon: 22 75 54 13.

Ansøgningsfrist: 21.05.2021