Kullegaard søger brandrådgiver

Opdateret 20.04.21

Er du certificeret brandrådgiver eller har du ønske om at blive det?

I Kullegaard søger vi altid at styrke vores kompetencer, så vi sikrer, at de mennesker vi bygger og designer for, oplever en tryg proces og et sikkert byggeri Det gør vi via vores kvalificerede medarbejdere, der gennem dialogbaseret rådgivning leverer løsninger, som udnytter rammerne optimalt. Lyder det som noget for dig?

Er du uddannet brandrådgiver eller har du erfaring med brandrådgivning? Eller synes du, at brandrådgivning er et super interessant kompetencefelt, du gerne vil specialisere dig inden for? Vi søger en brandrådgiver til vores specialistteam inden for brand, som skal være med til at fortsætte vores positive udvikling inden for området. Vi søger en kollega som er interesseret i at arbejde med brandrådgivning i et kreativt miljø hos en arkitektvirksomhed, enten i Holbæk eller i Valby. Hvis du endnu ikke har den nødvendige uddannelse inden for feltet, så hører vi også gerne fra dig – det vigtigste er, at du får en stor interesse for brand, og er indstillet på uddannelse og faglig udvikling med en stejl læringskurve.

Som brandrådgiver hos Kullegaard kommer du til at indgå i vores team af erfarne brandrådgivere, hvor du løser selvstændige brandopgaver for vores kunder. Derudover kommer du også til at løse brandopgaver på tværs af vores projekter i samarbejde med dine kolleger. I Kullegaard har vi altid haft brand som en naturlig del af vores rådgivning, så du kommer til at arbejde ud fra et solidt fundament af viden og erfaring.

Om dig

Du er enten uddannet certificeret brandrådgiver i klasse 2 eller du er bygningskonstruktør, ingeniør, arkitekt e.l. og er interesseret i uddannelsen inden for brandrådgivning. Hvis du ikke er uddannet brandrådgiver, har du minimum to års erfaring med hovedbeskæftigelse inden for design og projektering af byggearbejder. Det kan eksempelvis være:

  • projektering og tilsyn
  • planlægning og udførelse

I dagligdagen forventer vi, at du tager ansvar og deltager aktivt med din erfaring i løsningen af de konkrete opgaver. Du sparrer og videndeler med dine kollegaer, så I sammen skaber resultaterne. Vores succes ligger i projekterne, og du får en central rolle på vejen med dem.

Vi tilbyder

Kullegaard er en formålsdrevet virksomhed, hvor vi i fællesskab udvikler langtidsholdbare projekter, der gør en forskel for de mennesker, der hver dag færdes i og omkring de rum, vi skaber sammen. Det gør vi gennem åbenhed og empati i alle aspekter at et samarbejde.

Vi prioriterer en høj trivsel, hvor der er plads til faglig såvel som personlig udvikling, hvor vi løbende lytter, spørger og udfordrer hinanden, så vi sammen sikrer de bedst mulige rammer.

Vi er omkring 50 medarbejdere fordelt på kontorer i Holbæk og København. Kontorerne arbejder tæt sammen, og der er derfor god mulighed for dialog og sparring med alle dine kollegaer. Du får løn og pension efter kvalifikationer og den gældende overenskomst. Derudover tilbyder vi sundhedsforsikring samt frokost- og motionsordning.

Skriv til os

Lyder det som jobbet for dig, så send din ansøgning og dit CV til e-mail: karriere@kullegaard.dk, mærket “Brandrådgiver”.

Alle henvendelser behandles fortroligt.

Ansættelse sker hurtigst muligt, og vi holder løbende samtaler.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte segmentleder Nicolaj Sjøgren på telefon: 54 30 99 21 eller mail: ncs@kullegaard.dk.

Ansøgningsfrist: 21.05.2021