Konstruktører og arkitekter til KHR Architecture

Opdateret 18.12.20

KHR Architecture søger erfarne konstruktører og arkitekter til tegnestue i udvikling

Har du lyst til at blive del af vores tegnestue, der med en ny partnerkreds og ledelse ved roret i disse år oplever vækst og tilgang af nye typer af opgaver?

KHR Architecture har flere spændende projekter inden for uddannelse, sundhed, erhverv, boliger, infrastruktur og transformation, der skal realiseres i de kommende år, og derfor søger vi nu forstærkning til vores team:

  • Sagsarkitekter
  • Arkitekter med +fem års erfaring til projektering /skitsering
  • Konstruktører med + fem års erfaring til projektering
  • Konstruktører med +10 års erfaring til beskrivelser, byggepladstilsyn m.m.

Om dig

Vi forestiller os, at du har arbejdet som arkitekt eller konstruktør på en tegnestue i mindst fem år og har erfaring med større projekter, gerne inden for skolebyggeri, laboratoriebyggeri, transformation eller boliger. Du er struktureret og går til opgaverne med motivation, indlevelse, ansvarsfølelse og teamspirit.

Du har projekteringserfaring i Revit og AutoCad, og hvis du også kan detaljere, er det en fordel. Du har forståelse for konstruktioner og arkitektur og formår at følge kreative idéer op med overbevisende arkitektoniske og/eller tekniske løsninger inden for dit fokusområde.

Flere af vores kunder er internationale og enkelte projekter laves udlandet, hvorfor det vil være en fordel, hvis du kan arbejde på engelsk og/eller tysk.

Søger du en stilling som sagsarkitekt,

er det desuden vigtigt, at du har et godt overblik og stærke kommunikationsevner. Du formår at føre både projektteamet og projektet succesfuldt i mål i alle projektfaser inden for tidsrammen og i rette arkitektoniske kvalitet.

Du sikrer en løbende dialog og forventningsafstemning med kunden, myndigheder, samarbejdspartnere og kolleger på projektet, og du forstår at bruge den enkeltes kompetencer og ekspertiser optimalt, så der sikres god dynamik i projekttemaet.

Søger du stillingen som konstruktør med +10 års erfaring,

så er du rutineret i at føre fagtilsyn og lave mangelgennemgange. Du er sikker bruger af Molios beskrivelsesværktøjer og trives med at kommunikere og koordinere med bygherre, udførende entreprenør og projektteam.  Måske kan du endda lave kalkuler og økonomiske overslag på projekterne.

Om os

Hos KHR insisterer vi på at finde det fulde potentialet i hver enkelt opgave. Vi har mod til at være nytænkende, når potentialet skal forløses, samtidig med at vi med tegnestuens 75- årige historie bygger på generationer af arkitekters erfaringer med at skabe rum og arkitektur til mennesker.

Vi tilbyder et kreativt miljø, hvor arkitekturen er i fokus og i stadig udvikling, blandt andet takket være en in house forskningsenhed. Vi gør os umage med at lave gode match mellem et projekts egenart og medarbejdernes interesser og kompetencer. Det er vigtigt for os, at vores medarbejdere trives i det åbne og uformelle arbejdsmiljø og har mulighed for at videreudvikle deres kompetencer.  Lige nu er vi cirka 95 bygningskonstruktører, arkitekter, ingeniører og administrativt personale, der sidder i dejlige lokaler i Kanonbådshallerne på Holmen eller i projektkontorer ved vores store byggepladser.

Der er fleksible arbejdsvilkår, frihed under ansvar og et uhøjtideligt arbejdsmiljø med plads til gode grin. Vi har god frokostordning, lækker kaffe, frisk frugt, massageordning og fredagsbar (når der ikke er Corona). Alle medarbejdere har mulighed for at deltage i den årlige studietur (når der ikke er Corona..) – senest gik rejsen til Mexico.

Vi aftaler en lønpakke, der matcher dine kvalifikationer.

Ansøgning

Send din ansøgning til khr@khr.dk og skriv ”arkitekt” eller ”konstruktør” i emnefeltet. Send gerne din ansøgning så hurtigt du kan, for vi holder samtaler løbende.

Søg stilling her

Om KHR

KHR Architecture er en arkitektvirksomhed, som leverer rådgivning inden for alle arkitektfagets ydelser. Vi bruger indlevelse og mod til at sætte mennesket i centrum og skabe inspirerende, nytænkende arkitektur.

Med mere end 70 års erfaring er KHR en af Danmarks ældste tegnestuer og har gennem årene stået i spidsen for en lang række prisvindende og anerkendte projekter som Københavns Metro, produktions- og administrationsbygning for glasfiberproducenten Fiberline, Bang & Olufsens hovedsæde i Struer og Københavns Universitet på Amager. En ny partnerkreds har sikret, at KHR i disse år vokser hastigt og indtager nye markeder og forretningsområder.

Ansøgningsfrist: 28.02.2021