Kommunikationsmedarbejder til RØNNOW LETH & GORI

Opdateret 12.07.21

Har du stærke kompetencer inden for skriftlig kommunikation og et veludviklet grafisk blik? Er du nysgerrig, videbegærlig og brænder du for at formidle den gode fortælling i ord og billeder? Ligger arkitektur dit hjerte nært, og har du lyst til at varetage kommunikationsopgaver i et arkitektfællesskab med to stærke brands og høje ambitioner for fremtiden?

STILLINGEN

Kan du svare ja til spørgsmålene herover, så er det dig vi søger til en spændende, udfordrende og alsidig stilling i vores nye tegnestuefællesskab bestående af Rønnow Arkitekter og LETH & GORI.  

Arbejdsstedet er beliggende i hjertet af København, og stillingen er på fuld tid med 37 timer pr. uge eller efter nærmere aftale. Du vil blive ansat i den nystiftede fælles virksomhed RØNNOW LETH & GORI og skal således varetage kommunikationsopgaverne på tværs af vores selskaber.    

Som kommunikationsmedarbejder indgår du i vores akkvisitions- og kommunikationsteam, hvor du får ansvaret for at koordinere, producere og layoute indhold til vores sociale medier, hjemmeside, PR, publikationer, præsentationer og andet skriftligt materiale. Du vil deltage i udviklings- og formidlingsaktiviteterne, når vi afholder små udstillinger og events i vores nye værksted for langtidsholdbar arkitektur.  Du vil også regelmæssigt bistå i udarbejdelsen af tilbud og prækvalifikationsansøgninger i samarbejde med vores akkvisitionsansvarlige medarbejder. Derudover vil du indgå i arbejdet med at udvikle RØNNOW LETH & GORIs nye kommunikationsstrategi i tæt samarbejde med teamet og ledelsen.

Med reference til ledelsen får du således en central rolle i at fastholde og udbygge de stærke brands og markedspositioner, som Rønnow Arkitekter og LETH & GORI i dag besidder.

Det er væsentligt, at du formulerer dig flydende og fængende på dansk og engelsk i skrift og tale og har gode samarbejdsevner. Du har desuden veludviklede kompetencer inden for grafisk layout og billedredigering.

Det vil være en fordel, hvis du har erfaring fra en lignende stilling - gerne i arkitektbranchen eller fra andre kreative miljøer.

For den rette kandidat tilbydes gode udviklingsmuligheder, et stort ansvar i stillingen og en høj grad af selvstændighed i opgaveløsningen.   

KVALIFIKATIONER

  • Du er uddannet arkitekt eller har en uddannelse inden for kommunikation, medier, kulturformidling eller tilsvarende
  • Du formår at vinkle indhold fra den helt rigtige side og kan formidle budskaber via såvel elektroniske som trykte medier og har måske også erfaring med andre medier
  • Du har dokumenteret erfaring fra en lignende stilling - gerne i arkitektbranchen
  • Du kan holde flere bolde i luften samtidigt og bevare hovedet koldt i pressede situationer
  • Du formår at inspirere og motivere både interne og eksterne bidragsydere i din opgaveløsning og er parat til at yde en ekstra indsats, når det behøves   
  • Du har gode analytiske evner, arbejder selvstændigt og fokuseret, er proaktiv, struktureret og engageret, er skarp, grundig og tager gerne ansvar
  • Du er positiv, imødekommende og bidrager til et godt samarbejdsklima.

VI TILBYDER

Du bliver en del af et ambitiøst, professionelt og dynamisk arkitektfællesskab med høj faglighed og dygtige, fagligt engagerede kollegaer. Du vil få stor indflydelse på egne arbejdsopgaver og gode muligheder for faglig og personlig udvikling. Vi vægter arbejdsglæde, vidensdeling og fællesskabet højt og har en flad struktur med en uformel omgangstone. Din arbejdsdag vil være afvekslende og i høj grad præget af frihed under ansvar. 

Vi tilbyder løn og ansættelsesvilkår efter kvalifikationer.

Matcher din profil kvalifikationerne, og er du interesseret i stillingen, så send din motiverede ansøgning med CV og evt. andet relevant materiale til e-mail: job@ra.dk. Du bedes mærke din ansøgning ”Kommunikationsmedarbejder” i emnefeltet.  

Har du spørgsmål vedrørende stillingen, er du velkommen til at kontakte arkitekt MAA og partner Inge-Lise Kragh på telefon: 41 74 00 75 eller adm. direktør Martin Bloch på telefon: 24 81 71 24.

Stillingen ønskes besat snarest muligt, og samtaler forventes afholdt i august. Sidste ansøgningsfrist er mandag den 9. august 2021.  

RØNNOW LETH & GORI

RØNNOW LETH & GORI er et nyt tegnestuefællesskab som er etableret af Rønnow Arkitekters og LETH & GORIs i alt fem partnere. Visionen er sammen at udvikle en ny bæredygtig byggeskik, der tager udgangspunkt i viden fra den historiske bygningsmasse. Udover et fælles fysisk kontor etablerer RØNNOW LETH & GORI et værksteds- og udstillingsrum for langtidsholdbar arkitektur.

Læs mere om RØNNOW LETH & GORI her

RØNNOW ARKITEKTER

Rønnow Arkitekters kerneområde er arbejdet med bevaring og udvikling af arkitektonisk betydningsfulde bygninger, både som nybyggeri og som historiske, fredede og bevaringsværdige bygninger og kulturmiljøer. Tegnestuen har fokus på ærlig, sanselig og tidløs arkitektur, der fletter sig harmonisk ind i sine omgivelser, skaber forbindelse mellem fortid, nutid og fremtid og søger at overbevise gennem materiale og håndværksmæssig kvalitet.

Læs mere om Rønnow Arkitekter her

LETH & GORI

LETH & GORI har fokus på at skabe stedsspecifikke by- og bygningsprojekter af høj arkitektonisk kvalitet. Tegnestuen arbejder med tilpasninger, indpasninger, ombygninger, forvandlinger og transformationer inden for nybyggeri og kulturarv. LETH & GORI fokuserer på projekter, der søger at give noget tilbage til byen ved at åbne op for nye anvendelser og skabe rum for nye fællesskaber.

Læs mere om LETH & GORI her

Ansøgningsfrist: 10.08.2021