Holscher Nordberg søger arkitekter og konstruktører

Opdateret 11.08.17

Kontordomiciler, boligbyggerier, hoteller, helhedsplaner for nye byområder og spændende konkurrencer. Hos Holscher Nordberg har vi travlt.

Før sommeren bød vi velkommen til fire nye kollegaer og her efter sommeren er vores team vokset med endnu to nye dygtige arkitekter/konstruktører – men vi har stadig plads til flere på holdet.

Er du projekterende arkitekt eller bygningskonstruktør med et stort engagement, glæde ved at arbejde i teams og gåpåmod til nye spændende opgaver, så er du måske vores nye kollega.

HVEM ER DU

Du er uddannet arkitekt eller konstruktør, gerne med tre til fem års erfaring inden for projektering, men dette er ikke et krav. Det vigtigste er at du brænder for projektering og har sans for detaljer og teknisk analyse. Vi har travlt og har mange spændende opgaver der skal løses. Du vil få støtte og læring i dit nye team fra erfarne arkitekter og bygningskonstruktører.

Udover at være energisk og lærenem, god til at formulere dig i ord og tale og kan bidrage til et godt arbejdsklima og et velfungerende teamwork, leder vi efter nye kollegaer med en eller flere af følgende kompetencer:

  • Kendskab eller erfaring i alle faser med hovedvægt på projektforslag og frem til udførelse.
  • Godt kendskab til Revit og Office-pakken.
  • Et godt overblik og sans for detaljer.
  • Sans for teknisk analyse.
  • Erfaring med udarbejdelse af bips-beskrivelser.

VI TILBYDER

Et meningsfyldt og udfordrende arbejde på en ung og social tegnestue. Som en del af projekteringsteamet hos Holscher Nordberg vil du være med til at føre tegnestuens visioner ud i livet i et tæt samarbejde med ingeniører og andre fagpersoner. Vi tilbyder en alsidig hverdag kendetegnet af professionalisme, en høj grad af frihed til at løse opgaverne og et miljø præget af godt humør og kollegialt samvær.

MERE INFORMATION

Har du spørgsmål om stillingen er du velkommen til at kontakte Office Manager Søren Yde, på telefon: 39 20 00 33 eller e-mail: syj@hnap.dk. Du kan læse mere om tegnestuen på www.holschernordberg.dk

ANSØGNING

Har du lyst til at blive en del af holdet, så send din ansøgning med CV og portfolio til e-mail: job@hnap.dk med PROJEKTERING i emnefeltet. Vi holder samtaler løbende med henblik på ansættelse hurtigst muligt.

Ansøgningsfrist: 14.09.2017