Holscher Nordberg søger bygningskonstruktører

Opdateret 06.11.20

Projektering - bliv en del af holdet!

Vi har travlt hos Holscher Nordberg og leder efter dygtige konstruktører til Revit-projektering. Kontordomiciler, boligbyggerier, hoteller, helhedsplaner for nye byområder og spændende konkurrencer.

Er du bygningskonstruktør med et stort engagement, glæde ved at arbejde i teams og lyst til nye spændende opgaver, så er du måske vores nye kollega. 

VI TILBYDER

Et meningsfyldt og udfordrende arbejde på en dynamisk og social tegnestue. Som en del af projekteringsteamet hos Holscher Nordberg vil du være med til at føre tegnestuens visioner ud i livet i et tæt samarbejde med arkitekter og andre fagpersoner, ligesom du vil få sparring, støtte og læring i dit nye team af dygtige kollegaer. 

Vi tilbyder en alsidig hverdag kendetegnet af professionalisme, en høj grad af frihed til at løse opgaverne og et uformelt arbejdsmiljø præget af godt humør og kollegialt samvær. 

HVEM ER DU

Du er uddannet bygningskonstruktør, men om du har (mindst) fem, 10 eller 15 års erfaring, så hører vi gerne fra dig. 

Du brænder for projektering og har sans for detaljer og teknisk analyse. Udover at være superbruger i Revit, god til at formulere dig i ord og tale og kan bidrage til et godt arbejdsklima og et velfungerende teamwork, leder vi efter nye kollegaer med en eller flere af følgende kompetencer: 

  • Erfaring i faserne fra projektforslag og frem til udførelse
  • Superbruger i Revit
  • Et godt overblik og sans for detaljer
  • Stor byggeteknisk viden
  • Erfaring med udarbejdelse af beskrivelser
  • Evt. erfering med ITK-ledelse
  • Evt. erfaring med projektledelse.

ANSØGNING

Har dette fanget din intersse, så send din ansøgning med CV og portfolio til e-mail: job@hnap.dk med KONSTRUKTØR i emnefeltet. Alle ansøgninger behandles fortroligt og iht. GDPR. Vi holder samtaler løbende med henblik på ansættelse hurtigst muligt. 

MERE INFORMATION

Har du spørgsmål om stillingen er du velkommen til at kontakte HR-ansvarlig Anne Kyst Hansen på telefon: 39 20 00 33 eller e-mail: akh@hnap.dk. 

OM HOLSCHER NORDBERG

Holscher Nordberg tegner byer og bygninger i hele Skandinavien med udgangspunkt i et humanistisk menneskesyn og med fokus på arkitektonisk kvalitet. Den prisvindende tegnestue blev grundlagt i 1999 og ejes og drives af arkitekterne Nils Holscher og Mikkel Nordberg, og beskæftiger i dag 50 dedikerede medarbejdere.

Læs mere her.

Ansøgningsfrist: 04.12.2020