H+ARKITEKTER søger kreativ arkitekt

Opdateret 14.09.21

Drømmer du om at formgive i både den store og den lille skala? Og ønsker du samtidig at arbejde med arkitektonisk udvikling og space planning på mange forskelligartede projekter, så har du nu muligheden for at blive en del af vores kreativt team.

Vær med til at skabe de bedste rammer for vores kunder, med en høj grad af både arkitektoniske og funktionelle løsninger i spændingsfeltet mellem arkitektur og indretning.

Du vil både arbejde med skitsering i de tidlige faser, men også blive en del af det team der færdigprojekterer. Du får en stor daglig kontaktflade til både bygherrer, brugerne og dine kolleger, hvilket betyder, at du får en alsidig hverdag med både tegning og tale.

OM DIG

Du har kvalitetssans, arbejder procesorienteret og tænker i helheder - med blik for detaljen. Du sikrer, at det arkitektoniske koncept realiseres med brugbare og byggetekniske stærke løsninger. Samtidig har du fokus på bæredygtighed og den værdiskabelse, vores projekter giver.

  • Du brænder for at skabe arkitektur inden for nybyggeri og transformation. 
  • Har erfaring og lyst til også at arbejde med indretning og tegne specialinventar.
  • Har erfaring med brugerinddragelse og tager gerne kontakten til brugerne og øvrige interessenter.  
  • Er optaget af de udfordringer og muligheder, arkitektbranchen skal have fokus på de kommende år, fx bæredygtigt byggeri, klimasikring, byudvikling og urbanisering mm.
  • Er god til at arbejde selvstændigt, men også god til at dele ud af din viden.
  • Har lyst til at arbejde på projekter med mange forskellige fagligheder.
  • En personlighed der rimer på vores værdisæt: AMBITION, MOD, RESPEKT, ENGAGEMENT.

OM OS

Vi er omkring 100 ambitiøse og dygtige arkitekter, indretningsarkitekter, bygningskonstruktører, tekniske designere, ingeniører og byggeøkonomer. Fra vores afdelinger i hhv. Nakskov, Aarhus, Odense og hovedkontoret i København varetager vi projekter inden for renovering, restaurering og nybyggeri i det meste af Danmark. Vores vision er at skabe arkitektur, hvor mennesker trives.

Du bliver en del af et stærkt fagligt og socialt fællesskab, der bygger på dialog og en gensidig respekt for hinandens forskelligheder og fagligheder.

Vi er et hold, der kan bakke op om individuel beslutsomhed og handlekraft. Det er vigtigt for os, at vi sammen kan skabe en god arbejdsplads med rum til udvikling og poesi. Et sted som er bæredygtigt – både over for medarbejderne, kunderne og samfundet.

INTERESSERET?

Besidder du de rette kvalifikationer og kan du se dig selv i stillingen, så send os din ansøgning med CV til e-mail: job@hplus.dk  Alle ansøgninger behandles fortroligt.

Har du spørgsmål om stillingen, er du velkommen til at kontakte Jesper Wegener på telefon: +45 20 81 90 73.

Arbejdstid: 37 timer/ugen.

Arbejdssted: København.

Løn: Efter kvalifikationer.

Ansøgningsfrist: Stillingen ønskes besat snarest muligt, og vi holder løbende samtaler.

Ansøgningsfrist: 14.10.2021