H+ARKITEKTER søger byggeleder til Nakskov

Opdateret 31.03.21

Vil du med på bølgen af den positive udvikling på Sydhavsøerne? Og vil du være med til at skabe en egn fuld af liv og oplevelser? Måske er det dig, vi søger til vores tegnestue i Nakskov.

Vi kan tilbyde dig en alsidig hverdag med forskelligartede opgaver inden for projektering, kvalitetssikring, fagtilsyn og byggeledelse. Sammen med vores team får du mulighed for at sætte dit præg på arkitekturen både i og mellem bygningerne til glæde for byens borgere, erhvervsliv, organisationer og turismen.

Fra din plads på tegnestuen i Nakskov kommer du til at arbejde med spændende opgaver på Sydsjælland og Lolland-Falster, med mulighed for i perioder at deltage i projekter sammen med vores teams i hhv. København og Odense. Vi arbejder desuden på en konkurrence om udvikling af Nakskov Havn.

DU ER

  • Uddannet bygningskonstruktør, byggetekniker, arkitekt eller ingeniør, gerne med en baggrund som håndværker.
  • Du har en systematisk og struktureret arbejdstilgang og er vant til at tage ansvar - også i pressede situationer.
  • Du har erfaring med udførelsesfasen, herunder fagtilsyn og byggeledelse
  • Du har projekterings- og/eller byggepladserfaring.
  • Du er Revit-bruger på højt niveau.
  • Du har et naturligt positivt engagement og lyst til at bidrage til en positiv udvikling lokalt.
  • Du er initiativrig og arbejdsom og kan selvstændigt gennemføre opgaver fra start til slut.
  • Du har erfaring med udarbejdelse og kvalitetssikring af udbudsmateriale.

VI ER

En tegnestue bestående af ca. 100 ambitiøse og dygtige arkitekter, indretningsarkitekter, bygningskonstruktører, tekniske designere, ingeniører og byggeøkonomer. Med afdelinger i hhv. Nakskov, Aarhus, Odense og hovedkontoret i København dækker vi tilsammen det meste af Danmark.

Vi har en bred portefølje inden for renovering, restaurering og nybyggeri; Fra kulturarv, boliger og erhverv til sundhed og uddannelse. Med mange rammeaftaler er vi desuden markedsledende inden for statsligt byggeri. Fællesnævneren er et højt kvalitetsniveau i alle aspekter af vores arbejde.

Du bliver en del af en tegnestue, der bygger på et stærkt fagligt og socialt fællesskab, med en gensidig respekt for hinandens forskelligheder og fagligheder. Her er højt til loftet, flad ledelsesstruktur og god teamspirit på tværs af vores fagligheder.

Besidder du de rette kvalifikationer og kan du se dig selv i stillingen, så send os din ansøgning med CV til e-mail: job@hplus.

Alle ansøgninger behandles fortroligt.

Har du spørgsmål om stillingen er du velkommen til at kontakte Sammy Kiraz på e-mail: job@hplus.dk eller telefon: 41 99 53 70. Da vi holder samtaler løbende, er der ingen ansøgningsfrist - Vi glæder os til at høre fra dig!

Ansøgningsfrist: 30.04.2021