H+ ARKITEKTER A/S søger konstruktør eller arkitekt

Opdateret 09.11.21

Tid til noget nyt? Vi søger en konstruktør eller arkitekt med mod på alle fagets aspekter, særligt inden for projektering, byggeledelse og fagtilsyn i Nakskov.

Du har lige nu muligheden for at få en hverdag, hvor du får en central rolle på projekterne, beslutningerne og udførelsen fra vores afdeling i Nakskov. I et team af kompetente kollegaer vil du løse spændende opgaver lokalt - fra nybyggeri til restaurering af Danmarks smukke kulturarv - med mulighed for i perioder at deltage i projekter sammen med vores afdelinger i hhv. København og Odense.

Hos H+ARKITEKTER vil du kunne styrke og udvikle dig inden for flere områder i alle byggeriets faser. Vi trækker sammen i arbejdstøjet, og du får hands-on kontakt med kunder, entreprenører og øvrige kollegaer i byggebranchen. Du bliver en del af et miljø med en flad struktur, hvor vi hjælper hinanden. Vores fælles mål er at finde de bedste løsninger på de udfordringer, vores kunder står overfor og ikke mindst at gøre vores by endnu bedre og endnu mere attraktiv.

DU ER

Uddannet bygningskonstruktør eller arkitekt med en systematisk og struktureret arbejdstilgang.

  • Du har erfaring med udførelsesfasen herunder fagtilsyn og byggeledelse
  • Du har projekterings- og/eller byggepladserfaring.
  • Du er Revit-/Acad-bruger og gerne på højt niveau.
  • Du har erfaring med udarbejdelse og kvalitetssikring af udbudsmateriale.
  • Du har et naturligt positivt engagement.
  • Du er initiativrig og arbejdsom og kan selvstændigt gennemføre opgaver fra start til slut.

VI ER

Vi er omkring 100 arkitekter, indretningsarkitekter, bygningskonstruktører, tekniske designere, ingeniører og byggeøkonomer, der med vores rådgivning bidrager til at rykke ved vigtige områder; Lige fra sundhed, erhverv, boliger og kultur til uddannelse og forskning, der kaster nyt lys over tidens udfordringer.

Fra vores afdelinger i hhv. København, Nakskov og Odense varetager vi projekter inden for renovering, restaurering og nybyggeri i det meste af Danmark.

Du bliver en del af en ambitiøs arkitektvirksomhed, der bygger på et stærkt fagligt og socialt fællesskab, med en gensidig respekt for hinandens forskelligheder og fagligheder. Her er højt til loftet, flad ledelsesstruktur og god teamspirit på tværs af vores fagligheder.

INTERESSERET?

Kan du se dig selv i stillingen, så send os din ansøgning med CV til e-mail: job@hplus.dk. Alle ansøgninger behandles fortroligt.

Har du spørgsmål om stillingen er du velkommen til at kontakte Sammy Kiraz på ski@hplus.dk eller telefon: 41 99 53 70

Arbejdstid: 37 timer/ugen.

Arbejdssted: Nakskov

Løn: Efter kvalifikationer.

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig!

Ansøgningsfrist: 08.12.2021