Gråbrødre Arkitekter søger en arkitekt

Opdateret 14.05.18

Er du interesseret i at arbejde i en virksomhed med høje arkitektoniske ambitioner og ud­vikling for øje, kan Gråbrødre Arkitekter tilbyde en stilling som arkitekt.

Arbejdsbeskrivelse

Arbejdet omfatter primært skitsering, med fokus på ideudvikling, optegning, modellering i 3D og fysisk model samt illustreringsarbejde og rendering af 3D. Skitseringforløbene foregår i forskellige samarbejdsrelationer såvel internt som eksternt.

Personlige kompetencer

Som person skal du være passioneret arkitekt, og have lyst til at diskutere arkitekturens væsen og indhold. Du skal tilgå arbejdet med høje faglige ambitioner og arbejder struktur­eret. Diverse arbejdsrelationer fordrer at du både formår at arbejde selvstændigt samt i en gruppe. Herudover skal du aktivt indgå i udviklingen af tegnestuen og være medskaber af en god arbejdsplads.

Faglige kompetencer

Du skal være uddannet arkitekt og kunne arbejde i den primære Adobe-pakke samt Auto­cad. Ydermere skal du arbejde i Sketchup og være en dygtig 3D-renderings-illustrator. Vi ønsker en arkitekt, der fra start kan påtage sig opgaver uden videre oplæring.

Løn og ansættelsesvilkår

Du tilbydes løn og pension i henhold til overenskomst og kvalifikationer.

Arbejdssted vil efter aftale være enten Odense eller Svendborg.

Ansøgning

Ansøgning fremsendes pr. e-mail til Niels Janus på e-mail: nj@graaa.dk. Ansøgningen skal indeholde CV, og bilag.

Har du spørgsmål til jobbet er du velkommen til at kontakte Niels Janus på telefon: 22 67 67 13.

Ansøgningsfrist: 10.06.2018