eseebase SØGER BYGNINGSKONSTRUKTØR

Opdateret 10.02.17

Vil du arbejde som projektkoordinator i en specialiseret virksomhed i god vækst?

Til vores afdelinger i Herning og Aarhus søges bygningskonstruktører til at være en del af et ungt, dynamisk visionært team, der arbejder målrettet, struktureret og systematisk med et nyskabende koncept, der omhandler driftsoptimeringer, databehandlinger, fysiske registreringer, journalisering, tegningsforståelse, kvalitetssikring og kontrol, kommunikation, formidling samt løbende udvikling m.m. Du vil desuden komme til at arbejde med udarbejdelse af 3D informationsgivende modeller samt tværfaglig og international kommunikation med vores tegnestuer i Asien.

Vi tilbyder en udfordrende stilling i en kreativ og levende organisation, hvor der er et godt arbejdsmiljø, god stemning og ikke langt til træk på smilebåndet. Du vil få mulighed for aktivt at deltage i udviklingen og at præge din egen hverdag samt have indflydelse på planlægning af egne forskelligartede opgaver. Vi er en fleksibel arbejdsplads med mange både faglige og sociale arrangementer.

Vi forestiller os, at du:

  • er uddannet bygningskonstruktør med håndværksmæssig baggrund
  • har minimum tre års erfaring, gerne fra en lignende stilling
  • har erfaring med Office-pakken. Erfaring med Revit er et krav
  • er struktureret, ansvarsbevidst og har sans for akkuratesse
  • er udadvendt og fleksibel
  • har gode formidlings- og kommunikationskundskaber
  • er logik tænkende
  • kan agere roligt og med overblik i pressede situationer
  • kan planlægge og tage ansvar for egne arbejdsopgaver
  • Det er desuden et krav, at du taler og skriver engelsk på højt niveau, og en fordel hvis du også taler og skriver tysk på højt niveau.

eseebase er en del af Årstiderne Arkitekter, som er én af landets største arkitektvirksomheder, med afdelinger i København, Silkeborg og Herning. Vi opererer primært i Norden og råder over afdelinger i Sverige og Norge.

Tjek vores hjemmesider: www.aarstiderne.dk og www.eseebase.dk

Alle ansøgninger behandles fortroligt og samtaler vil blive afholdt løbende. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt via link på www.jobindex.dk.

CV og anden relevant dokumentation skal vedhæftes ansøgningen. Deadline for ansøgninger er den 22. februar 2017.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Afdelingschef, André Godt, på telefon:
20 98 76 70 eller e-mail: ag@eseebase.dk

Ansøgningsfrist: 22.02.2017