Erik Møller Arkitekter søger arkitekt­praktikanter - København

Opdateret 06.11.17

Erik Møller Arkitekter er en del af KPF Arkitekter, som er et af landets største arkitektfirmaer med ca. 120 medarbejdere. Vi søger netop nu arkitektpraktikanter til vores kontor i København, som er centralt beliggende på Flæsketorvet.

Som praktikant hos Erik Møller Arkitekter vil du opleve en tilgang til arkitektur, som stammer fra en mangeårig erfaring med renovering og restaurering af kulturejendomme. Tegnestuen er organiseret i tre faglige indsatsområder: Kulturbyggeri, institutioner og boliger. Vores projekter spænder fra svært komplicerede restaureringer til højteknologiske komplekse nybyggerier, så der er rig mulighed for, at vi har projekter, som falder i din interesse.

”Som praktikant indgår du som en del af tegnestuen med spændende opgaver i forskellige skala. Der gives ansvar og tillid til, at opgaver bliver løst på bedste vis, hvilket giver stor motivation til opgaven. Du vil blive mødt af glade kollegaer, der sammen ­skaber en behagelig stemning på tegnestuen,”siger Kirsten Hofmann Thomsen, arkitektpraktikant i efteråret 2017 på tegnestuen i Aarhus.

Hvad forventer vi af dig?

  • At du går på min. 7. semester.
  • Du er fagligt dygtig og brænder for arkitektfaget.
  • Du kan indgå i projektteams, ytre dine meninger og tage imod konstruktiv sparring.
  • Du har kendskab til AutoCAD, Sketchup og Adobe-pakken.
  • Har du kendskab til Revit er det en fordel, men ikke et krav.

Vi tilbyder:

  • En spændende og dynamisk arbejdsplads med højt fagligt engagement.
  • Varierende arbejdsopgaver og ansvarsområder.
  • Sociale arrangementer.
  • Gratis frokostordning.

”Det vigtigste for mig har været, at jeg i dag føler mig mere klar til at komme ud på arbejdsmarkedet,” siger Alice Bro Grønvaldt, ­arkitektpraktikant i foråret 2017 og nuværende studentermed­hjælper på tegnestuen i Viborg.

Efter endt praktikophold kan du skrive praktisk erfaring på dit CV og du har fået et stærkt netværk samt gode indgange til fremtidige jobmuligheder.

Søg stillingen!

Send din ansøgning, CV og portfolio til Anne Skytte Christensen på mail: asc@ema.dk mrk. ”Arkitektpraktikant”.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at ­kontakte Anne Skytte Christensen på telefon: 4214 7028 eller e-mail: asc@ema.dk.

Ansøgningsfrist: 1. december 2017. Vi holder samtaler løbende.

Ansøgningsfrist: 03.12.2017