ERIK arkitekter søger en kommunikationspraktikant

Opdateret 04.05.18

Vi har brug for din krøllede hjerne som kommunikationspraktikant hos ERIK arkitekter! Kan du levere kommunikationsmateriale i øjenhøjde og skrive skarpe tekster? Så er du måske vores nye kommunikationspraktikant efterår 2018!

Hvem er du?

Vi forestiller os, at du studerer kommunikation, journalistik eller marketing på kandidatniveau. Du er skarp og detaljeorienteret, men også sjov og nede på jorden. Du brænder for at skrive spændende tekster og hvis du har snuset lidt til InDesign eller WordPress, er det en fordel, men ikke et krav – bare du har mod på at lære det.

Hvad kaster vi dig (blandt andet) ud i?

  • Udvikle og kvalitetssikre præsentationsmateriale
  • Korrekturlæse internt og eksternt materiale
  • Udvikle indhold til de sociale medier
  • Opdatere og skrive tekster til hjemmesiden
  • Interviewe kunder og kollegaer til referenceprojekter
  • Opsnuse de gode historier fra hele organisationen til brug til ekstern kommunikation
  • Koordinere/være assistance til events, herunder Åbent Hus o.l.

What’s in it for you?

ERIK arkitekter er en af Danmarks største arkitektvirksomheder med ca. 140 medarbejdere. Vi arbejder med nogle af de største projekter i Danmark, herunder Politiskolen, Østre Landsret og Generationernes Hus – men også renovering af kulturarvsprojekter, indretning for Arlas kontorer på verdensplan og mange, mange flere.

Du bliver en del af en lille kommunikationsafdeling, hvor du får en enestående chance for at sætte dit præg på, hvordan ERIK arkitekter skal kommunikere i fremtiden – både internt og eksternt. Du vil få arbejdssted på vores kontor i Aarhus, men med nogle arbejdsdage på vores hovedkontor i Viborg. Stillingen er ulønnet, men vi tilbyder sociale arrangementer, søde kollegaer og frokostordning.

SØG SØG SØG!

Vi forestiller os, at du kan starte i august/september og arbejde 4-6 måneder frem, men vi tilrettelægger forløbet, så det passer med dit studie.

Vi indkalder løbende til samtale, så send din ansøgning og CV til Nanna Buus på nbu@erik.dk mrk. ”Kommunikationspraktikant” snarest muligt. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Nanna Buus på nbu@erik.dk.

Ansøgningsfrist: 31.05.2018