Erfaren projektleder søges til bolig-team i Arkitema

Opdateret 11.01.21

Til vores kontor i Carlsberg Byen i København søger vi lige nu en projektleder til at stå i spidsen for et spændende nyt boligprojekt i København.

Er du erfaren projektleder og ønsker du at skabe inspirerende rammer i et projektforløb? Kan du bevare overblikket og trives du med at drive projekter og få tingene til at ske? Så er du måske vores nye kollega. 

Vi søger en projektleder, der kan indgå i et stærkt ledelsesteam med sagsarkitekt og projekteringsleder. Du tilknyttes et stort spændende boligprojekt i Sydhavn med kraftig fokus på bæredygtighed bla i form af genbrugsmaterialer, stor arkitektonisk variation og fællesskaber.

Tegnestuen i København er organiseret i teams i forhold til vores forskellige typer projekter, og det er her vi i fællesskab udvikler kompetencer og redskaber målrettet aktuelle behov og projekttyper. Som fast base bliver du tilknyttet et bolig-team på ca. 15-20 medarbejdere.

Stillingen

Som projektleder vil du blive en del af et Arkitemas netværk inden for projektledelse hvor erfaringer, processer, værktøjer videndeles på tværs af organisationen. Dit arbejde med styring og ledelse tager udgangspunkt i Arkitemas redskaber og paradigmer, der sikrer kvalitet i vores processer og projekter.

Du får muligheden for at løse komplekse opgaver i tæt samarbejde med din projektgruppe.
Du vil få en vigtig rolle i projektgruppen, hvor du skal kunne navigere i de udfordringer og ændringer, der kan opstå, proaktivt bistå dine kolleger og øvrige rådgivere for at sikre de bedste løsninger til den rette kvalitet, tid og økonomi.

For at lykkes i stillingen er det afgørende, at du har

  • En baggrund som enten arkitekt eller konstruktør
  • Solid byggeteknisk viden
  • Minimum 5-7 års erfaring med projektledelse og har mod på komplekse projekter med høj kvalitet i totalrådgivning
  • Erfaring med boligprojekter
  • Godt kendskab til YBL18 og kravene, der stilles til rådgiver heri
  • Lederevner og kan lede en lille af gruppe af medarbejdere til at yde deres bedste
  • Evnen til at håndtere deadlines, sagsøkonomi, bygherrekontakt m.m. og god til at tage rettidige beslutninger
  • En positiv tilgang til udfordringer og proaktivitet, når der skal findes løsninger i projektet
  • Gode kommunikationsevner
  • Evnen til at bidrage til et godt arbejdsklima i et velfungerende team.


Vores medarbejdere er vores vigtigste aktiv - derfor har vi fokus på dig

Arkitema er en videnvirksomhed, der lever af at have de bedste og mest engagerede medarbejdere. Derfor er vi meget optagede af vores medarbejderes faglige og personlige udvikling.

Vi har en række interne uddannelsesforløb, som bl.a. er udviklet for at sikre, at alle kolleger klædes på med den nyeste viden indenfor lige netop deres fagområde. På den måde gør vi vores ypperste for at skabe optimale rammer for din og dine kollegers udvikling.

Vores HR afdeling arbejder løbende for at sikre trygge rammer, klarhed, åbenhed og ordentlighed, som er den stabile base i dit ansættelsesforhold.

På tegnestuen i Carlsberg Byen arbejder vi for at fremme det kulturelle og kollegiale sammenhold i firmaet gennem fælles faglige og sociale arrangementer.

Kontakt

Send din ansøgning og CV via nedenstående link til os snarest muligt. Vi indkalder løbende til samtaler og lukker stillingen, når vi har fundet den rette kandidat.

Søg jobbet her.

Jobområde:

Arkitekt, Bygningskonstruktør

Kontor:

København

Ansættelse:

Fastansættelse

Tiltrædelse:

1. marts 2021

Ansøgningsfrist:

25. januar 2021

Kontaktperson:

Jens Bonnesen, Teamleder
Telefon: 26 72 26 08
Mail: jebo@arkitema.dk

Ansøgningsfrist: 25.01.2021