Erfaren projektleder søges til Arkitema

Opdateret 05.05.21

Til vores kontor i Frederiksgade, Aarhus C søger vi lige nu en projektleder til at stå i spidsen for spændende nye boligprojekter.

Er du erfaren projektleder, og ønsker du at skabe inspirerende rammer i et projektforløb? Kan du bevare overblikket og trives du med at drive projekter og få tingene til at ske? Så er du måske vores nye kollega.  

Vi søger en projektleder, der kan indgå i et stærkt ledelsesteam med sagsarkitekt og projekteringsleder. Hvor du i din dagligdag har indflydelse på og kontakt til alle projektets interessenter. Du tilknyttes de opgaver (primært bolig- og erhvervsopgaver) som allerede ligger i vores ordrebog. Opgaver som for en stor dels vedkommende udføres som totalrådgivning med COWI og deres specialister inden for alle dele af byggeriet.  

Tegnestuen i Aarhus er organiseret i teams i forhold til vores forskellige typer projekter, og det er her vi i fællesskab udvikler kompetencer og redskaber målrettet aktuelle behov og projekttyper. Som fast base bliver du tilknyttet et projekterende team på ca. 10- 15 medarbejdere, men med tiden kan du blive involveret i andre projekter og teams.

Stillingen 

Som projektleder får du mulighed for at løse spændende og komplekse opgaver i tæt samarbejde med dit team og Arkitema og COWI’s specialister inden for eks. bæredygtighed, brand, tilgængelighed m.v. 

Du får en vigtig rolle, hvor du skal kunne navigere i de udfordringer og ændringer, der løbende opstår gennem projektet, ligesom du proaktivt bistår dine kolleger og øvrige rådgivere med henblik på at sikre de bedste løsninger til den rette kvalitet, tid og økonomi.

Til dine konkrete arbejdsopgaver hører bl.a.

 • Deltagelse i udarbejdelsen af kontrakt og bilag samt kvalitetssikring inden projektet påbegyndes 
 • Planlægning af tid og ressourcer, ansvar og opgaver samt løbende ajourføring heraf 
 • Sikre fremdrift vha. tidsplaner, stand up møder mv. 
 • Løbende dialog og møder med bygherrer og øvrige rådgivere 
 • Sikre brug af nøgleværktøjer samt at KS-rutiner følges 
 • Fakturering.

Som projektleder vil du blive en del af et Arkitema-netværk inden for projektledelse hvor erfaringer, processer, værktøjer videndeles på tværs af organisationen. Dit arbejde med styring og ledelse tager udgangspunkt i Arkitemas redskaber og paradigmer, der sikrer kvalitet i vores processer og projekter.

For at lykkes i stillingen er det afgørende, at du har 

 • En baggrund som enten arkitekt eller bygningskonstruktør 
 • Solid byggeteknisk viden 
 • Minimum 5-10 års erfaring med projektledelse og mod på at projektere projekter i varierende størrelse og kompleksitet med høj kvalitet i delt- eller totalrådgivning 
 • Godt kendskab til ABR18, YBL18 og kravene der stilles til rådgiver heri 
 • Lederevner og kan lede en lille gruppe af medarbejdere til at yde deres bedste 
 • Evnen til at håndtere deadlines, sagsøkonomi, bygherrekontakt m.m. og god til at tage sikre, rettidige beslutninger 
 • En positiv tilgang til udfordringer - når der skal findes løsninger i projektet 
 • Gode kommunikationsevner 
 • Evnen til at bidrage til et godt arbejdsklima i et velfungerende team. 

Vores medarbejdere er vores vigtigste aktiv - derfor har vi fokus på dig

Arkitema er en videnvirksomhed, der lever af at have de bedste og mest engagerede medarbejdere. Derfor er vi meget optagede af vores medarbejderes faglige og personlige udvikling. 

Vi har en række interne uddannelsesforløb, som bl.a. er udviklet for at sikre, at alle kolleger klædes på med den nyeste viden indenfor lige netop deres fagområde. På den måde gør vi vores ypperste for at skabe optimale rammer for din og dine kollegers udvikling. 

Vores HR afdeling arbejder løbende for at sikre trygge rammer, klarhed, åbenhed og ordentlighed, som er den stabile base i dit ansættelsesforhold. 

På tegnestuen arbejder vi for at fremme det kulturelle og kollegiale sammenhold i virksomheden gennem fælles faglige og sociale arrangementer.

Kontakt

Send din ansøgning og CV til os snarest muligt. Vi indkalder løbende til samtaler og lukker stillingen, når vi har fundet den rette kandidat.

Ansøgningsfrist: 31.05.2021