Erfaren bygherrerådgiver søges til Arkitema Aarhus

Opdateret 05.11.21

Vil du være med til at levere strategisk og teknisk bygherrerådgivning, understøttet af en bred vifte af kreative arkitekter, ingeniører og specialister? Har du erfaring med at sikre optimale løsninger for private og/eller offentlige bygherrer? Så er du måske vores nye kollega i Bygherrerådgivning! 

I Bygherrerådgivning leverer vi rådgivning, fra de tidligste overvejelser om et byggeprojekt og gennem samtlige faser til udførelse, ibrugtagning og drift.  Vi samarbejder med en bred vifte af kunder inden for både det private og offentlige område. 
 
Vores fornemmeste opgave er at skabe værdi for vores bygherre og i tæt samarbejde identificere kundens behov og succeskriterier. Ved at kombinere vores arkitektfaglighed og professionelle procesledelse, som indbefatter en effektiv styring af forhold som tid, økonomi, kvalitet og risici, sikrer vi optimale løsninger for bygherren, hvor det vigtigste er, at der skabes værdi for bygherren og dennes brugere.  
Vores helhedsorienterede tilgang til bygherrerådgivning understøttes af vores specialister inden for emner som bæredygtighed, BIM, digitalisering, aktørinvolvering og byggeledelse.  
 
Vi søger dig som brænder for bygherrerådgivning og gerne har arbejdet med bygherrerådgivning i en længere årrække Du ser det som den vigtigste opgave at få vores kunder helt og godt i mål. Måske har du også erfaring som entreprenør eller fra en bygherreorganisation. I Arkitema vil vi tilbyde dig gode udviklingsmuligheder og kompetenceudvikling med fokus på trivsel og ansvar for egne projekter i et kreativt miljø.

Om stillingen 

 • Rådgivning af private såvel som offentlige bygherrer 
 • Være bygherrens forlængede arm og proces- og projektlede byggeprojektet fra start til slut  
 • Lede dit projektteam af interne arkitekter, konstruktører og ingeniører, og forstå at bringe dem i spil undervejs i projektet 
 • Planlægning og gennemførelse af brugerinddragelse og aktørinvolvering 
 • Koordinering, udarbejdelse og optimering af byggeprogram i overensstemmelse med bygherrens mål og succeskriterier 
 • Sikre overensstemmelse med bygherrens indledende visioner og det udførte projekt 
 • Sikre at aftaler og samarbejdet mellem bygherre, rådgivere og entreprenører er afklarede og fungerer optimalt 
 • Foretage risikoanalyser samt sikre gennemførelse med styring af tid, økonomi og kvalitet. 

Om dig 

 • Du formår at sætte dig i bygherrens sted og har fokus på de værdiskabende processer 
 • Du har gerne en projektlederuddannelse  
 • Du er erfaren indenfor projekt- og procesledelse og har gerne lang erfaring med proces- og projektledelse 
 • Du har erfaring med bygherrerådgivning i private og /eller offentlige projekter 
 • Du trives med at stå i front og have den direkte dialog med bygherrer og samarbejdspartnere  
 • Du er en udpræget teamplayer og trives i tværfaglige samarbejder 
 • Du er gerne kreativ, nytænkende og har interesse i at udføre den indledende planlægning og disponering i tæt samarbejde med bygherren 
 • Du er en dygtig kommunikator og forstår at formulere dig klart og præcist mundtligt såvel som skriftligt.  
 • Du har erfaring i AB-reglerne (ABR, AB og ABT) og YB (Bygherrerådgivning og Landskab og Byggeri), herunder erfaring i at rådgive om udbudsstrategier og lede kontraktforhandlinger. 

Med Arkitemas store bredde af kompetencer i Danmark, Norge og Sverige, står vi stærkt i markedet, når der skal leveres bygherrerådgivning i sektorerne bolig, sundhed, erhverv, transformation, digitalisering, bæredygtighed og urban. Arkitema er udvidet med COWI ingeniørrådgivning, hvor der er fagområder som infrastruktur og energi foruden de traditionelle ingeniørdiscipliner.

Vores medarbejdere er vores vigtigste aktiv - derfor har vi fokus på dig

Arkitema er en videnvirksomhed, der lever af at have de bedste og mest engagerede medarbejdere. Derfor er vi meget optagede af vores medarbejderes faglige og personlige udvikling.
 
Vi har en række interne uddannelsesforløb, som bl.a. er udviklet for at sikre, at alle kolleger klædes på med den nyeste viden indenfor lige netop deres fagområde. På den måde gør vi vores ypperste for at skabe optimale rammer for din og dine kollegers udvikling.  

Vores HR afdeling arbejder løbende for at sikre trygge rammer, klarhed, åbenhed og ordentlighed, som er den stabile base i dit ansættelsesforhold.  

På tegnestuen arbejder vi for at fremme det kulturelle og kollegiale sammenhold i virksomheden gennem fælles faglige og sociale arrangementer.

Kontakt

Send din ansøgning med CV her

Vi indkalder løbende til samtaler og lukker stillingen, når vi har fundet den rette kandidat.

Ansøgningsfrist: 05.12.2021