E+N Arkitektur søger bygningskonstruktør eller arkitekt

Opdateret 23.02.21

Er du en erfaren bygningskonstruktør eller arkitekt med byggeteknisk profil, som kan varetage projektstyring på både mindre og mellemstore opgaver indenfor nybyggeri samt restaurering- og ombygningsopgaver? Så er det dig vi søger til vores tegnestue i Aarhus.

DINE KVALIFIKATIONER

Du har solid erfaring med projekt- og projekteringsledelse gerne fra forskelligartede opgavetyper, da opgavetyperne ved E+N Arkitektur er meget varierede og spænder fra mindre restaureringsopgaver til større nybyggeri.

Vi forventer, at du er fagligt dygtig og har indsigt i såvel klassisk byggeteknik samt moderne byggeri. At du er ambitiøs på dit fags vegne og selvstændigt kan varetage projektstyring med bl.a. økonomistyring, udarbejde tidsplaner og styre disse og stå for udbud og kontrahering.

Du har erfaring med myndighedskontakt og indgående kendskab til byggeriets aftalevilkår. Din viden er ajour i henhold til AB18, ABR18 og ydelsesbeskrivelsen YBL18, IKT-bekendtgørelse m.fl. Ligeledes har du godt kendskab til BR18 og øvrigt teknisk fælleseje.

Som projektleder varetager du selvstændigt samarbejdet og koordineringen med dine kollegaer i byggesagen samt med bygherre, brugere, eksterne rådgivere, entreprenører og øvrige interessenter.

Du har gode IT-færdigheder og er en erfaren bruger af MS Office og MS Project, samt er på højt niveau i anvendelse af digitale værktøjer som AutoCad, Revit samt BIM-projektering generelt.

Som kollega er du holdspiller og bidrager til at projektteamet samt tegnestuen som helhed får succes. Du har et godt overblik og trives i at håndtere flere projekter og forskellige typer opgaver samtidigt.

Du arbejder struktureret og engageret, er grundig, handlingsorienteret og tager ansvar. Du yder god service overfor vores bygherrer, er proaktiv og opfølgende, har gode kommunikationsevner og er velformuleret i både skrift og tale. Derudover har du gennemslagskraft og formår at gøre både vores bygherrer og samarbejdspartnere trygge ved dit samarbejde.

E+N TILBYDER

Vi tilbyder en spændende stilling på en ambitiøs men uhøjtidelig tegnestue. Vi arbejder i skiftende teams af fagligt engagerede kollegaer, hvor der er mulighed for at opnå stor indflydelse på egne arbejdsopgaver og gode muligheder for faglig udvikling. Vi prioriterer et godt og kreativt arbejdsmiljø præget af arbejdsglæde, vidensdeling og fællesskab – og har en flad struktur med en uformel omgangstone.

Vores samarbejde på tegnestuen bygger på en række sunde værdier som sætter holdånden i centrum. Vi har fokus på hinandens styrker og forståelse for hinandens svagheder og vi tror, at et fantastisk hold kan skabe bedre resultater end den enkelte. Vores tilgang til samarbejdet har gennem årene skabt en sammentømret flok af lange bekendtskaber med både høj faglighed og socialt fællesskab.

I dag ejes og ledes E+N Arkitektur af arkitekterne Jesper Back, Thomas Friis, Lise Breum Knakkergaard, Torben Kjær, Jostein Burmann og Finn Larsen. I forlængelse af navnet er tegnestuens organisation bygget op omkring tre teams: E, + og N, der hver fordyber sig på sit felt. Team E arbejder med kulturarv og bygger videre på mere end et halvt århundredes erfaring med at revitalisere kulturarv og istandsætte kirker samt fredede og bevaringsværdige bygninger og bygningsmiljøer. Team + rendyrker byggeteknik helt ned i detaljen og arbejder med materialer og konstruktion. Team N stiller skarpt på infill og nybyggeri i karakterfulde og historiske
sammenhænge.

Tegnestuen løser altså en bred vifte af projekter og opgavetyper med meget varieret kompleksitet. Vi arbejder bevidst med bæredygtige løsninger på tværs af bygningsarv og nybyggeri i vores tilgang til æstetik og funktion.

Er du interesseret i at blive en del af E+N Arkitektur bedes du sende din motiverede ansøgning og CV i en mail mærket ”Projektleder” i emnefeltet til e-mail: job@eplusn.dk.

Vi afholder samtaler løbende og tiltrædelse sker efter nærmere aftale.

Har du spørgsmål vedrørende stillingen, er du velkommen til at kontakte partner Jostein Burmann på e-mail: jb@eplusn.dk / telefon: 29 25 79 21 eller partner og HR-ansvarlige Lise Breum Knakkergaard på e-mail: libk@eplusn.dk / telefon: 51 54 33 81.

Ansøgningsfrist: 01.04.2021