ELGAARD Architecture søger engageret projektleder

Opdateret 25.11.19

Vi søger en dygtig projektleder, som deler vores interesse for bevaring og udvikling af den fredede og bevaringsværdige bygningsarv. Vi forventer, at du er en nysgerrig og positiv person, og har erfaring indenfor den byggede kulturarv.

ELGAARD Architecture er i vækst og har brug for at udvide teamet med en erfaren projektleder indenfor vores niche med den byggede kulturarv. Du har ca. 10 års erfaring og er vant til at have den direkte kommunikation med kunden. Du er også den kollega som er god at drøfte restaureringsfaglige emner med.

Du er uddannet arkitekt og har erfaring indenfor projektledelse, projektering og udbud. Du forestår korrespondance/ kommunikation med myndigheder, øvrige rådgivere, entreprenører, bygherrer og brugere.

ELGAARD Architecture aktiverer potentialet i kulturarven. Med afsæt i dyb faglighed og mod til at undersøge og udfordre bygningsarvens værdi såvel som kundens behov og drømme sikrer vi, at kulturarven føres sikkert ind i fremtiden i en helstøbt syntese mellem nyt og gammelt.

Vores team af arkitekter, konstruktører og historikere er højt specialiserede i bevaring og udvikling af den fredede og bevaringsværdige bygningsarv. I hvert enkelt projekt skræddersyr vi vores rådgivning med afsæt i de stedsspecifikke værdier, der knytter sig til bygningens og stedets nære kontekst. Med sans for detaljen såvel som de store linjer.

Vi lægger vægt på, at medarbejderne trives og udvikler sig. Hos ELGAARD Architecture har vi respekt for hinandens faglighed og vi har en åben dialog om opgaverne i en uformel tone.

Ansøgning med motivation, cv og relevante referencer sendes til info@elgaardarchitecture.com
Skriv ”Projektleder” i emnefeltet.

Læs mere om os på www.elgaardarhitecture.com

Ved spørgsmål er du velkommen til at henvende dig til:
Pernille Mårtensson på pm@elgaardarchitecture.com eller telefonisk på 71203305.

Ansøgningsfrist: 20.12.2019