DISSING+WEITLING søger bygningskonstruktører

Opdateret 12.10.17

DISSING+WEITLING søger dygtige bygningskonstruktører med solid projekteringserfaring.

Hos DISSING+WEITLING har vi travlt med en række spændende store bygningsopgaver for tiden. Derfor udvider vi vores projekteringsteam med et par dygtige og erfarne bygningskonstruktører.

Som vores nye konstruktør kommer du til at indgå i et dynamisk og engageret team. Din primære opgave bliver bygningsprojektering i Revit.

Kvalifikationer

  • Uddannet bygningskonstruktør
  • Mindst seks års erfaring med projektering af større bygninger
  • Indgående kendskab til Revit samt AutoCAD og Adobe-pakken
  • Formgivnings- og materialesans
  • Evne og lyst til at arbejde i et kreativt og dynamisk miljø
  • Gode samarbejdsevner kombineret med systematisk og struktureret arbejdsform
  • Trives med at arbejde med flere projekter i et travlt miljø
  • Evner at arbejde selvstændigt og under tids- og arbejdspres.

Ansøgning

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt. Opslaget fjernes, når stillingen er besat. Løn efter kvalifikationer og gældende overenskomst. Ansøgninger behandles fortroligt.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning med CV, kort motivation og udvalgte referencer i en pdf (på max 8 mb). Ansøgningen sendes til e-mail: job@dw.dk med emnet ”Projekterende konstruktør”.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Torben Lindquist på e-mail: tli@dw.dk. 

Om DISSING+WEITLING

DISSING+WEITLING beskæftiger sig med arkitektrådgivning i forbindelse med alle opgaver inden for byggeri og infrastruktur. Vi er blandt andet kendt for attraktive boligprojekter som Tuborg Havnepark, bæredygtige hoteller som Copenhagen Towers og elegante kontorbyggerier for blandt andet DR, Rambøll, COWI og MTH samt kulturbyggerier som Kunstsammlung NRW K20 i Düsseldorf og renoveringen af Ny Carlsberg Glyptotek. Tegnestuens overordnede målsætning er at skabe optimale rammer for menneskelig aktivitet. I øjeblikket er vi omkring 45 kollegaer, der har til huse i et åbent kontormiljø ved Islands Brygge.

Ansøgningsfrist: 09.11.2017