Bygningskonstruktør til Friis Andersen Arkitekter A/S i København

Opdateret 16.03.23

Er du bygningskonstruktør og har en solid erfaring med byggeledelse? Har du lyst til at have direkte kontakt med bygherren og entreprenøren på byggepladsen? Kan du løse store som små konflikter på byggepladsen? Så har du muligheden, for at blive en del af en anerkendt tegnestue i vækst.

Friis Andersen Arkitekter er i rivende vækst i særdeleshed i hovedstadsområdet, hvorfor vores kontor i København udvides. Vi søger derfor en erfaren bygningskonstruktør, som besidder stor erfaring med projektering og byggeledelse ifm. renovering af boligbyggeri, nybyggeri af almene og private boliger samt kontor- og institutionsbyggeri. Det daglige arbejde vil foregå ud fra tegnestuen i København SV

Vi har mange års erfaringer inden for specielt boligbyggeri af både almene og private boliger, men har derudover opgaver spændende fra institutionsbyggerier, kirkerestaureringer, renoveringer af idræts- og industribyggeri samt plejekrævende boliger.

Tegnestuen har 35 fastansatte medarbejdere med hver deres kompetencer indenfor projektering, brandrådgivning, bygherrerådgivning, miljøscreening, fagtilsyn, byggeledelse m.v.

Kvalifikationer

  • Du er bygningskonstruktør og har min. seks års erfaring som byggeleder
  • Du har en håndværksmæssig uddannelse bag dig
  • Du har solid erfaring med projektering i Revit og AutoCad
  • Du mestrer det danske sprog og er god til at kommunikere både mundtligt og skriftligt
  • Du skal være særlig god til og have erfaring med at løse de konflikter der er i byggeriet.

Ovennævnte punkter bedes du dokumentere i din ansøgning. Som person er du proaktiv og selvkørende, da du skal stå på egne ben på byggepladsen. Med din solide tekniske faglighed evner du selvstændigt kommunikation og konflikthåndtering med entreprenører. En af dine spidskompetencer er økonomi, og du kan forhandle aftaler på plads med entreprenører. Du motiveres af faglig udvikling, samt at være en del af et team hvor sparring med både unge og erfarne bygningskonstruktører og arkitekter er en vigtig del af hverdagen.

Vi tilbyder

Et udviklende job på en tegnestue med over 110 års virke beliggende i Nykøbing F. Grundet positiv udvikling med opgaver over hele Sjælland, har vi for nogle år siden udvidet med vores filial i København SV.

Vi prioriterer både faglig og personlig udvikling gennem engagement, og tilbyder derfor større uddannelsesprogrammer inden for de fagområder, vores medarbejdere ønsker.

Vi tilbyder løn efter kvalifikationer.

Sådan søger du

Ansøgning med CV skal sendes til Søren Ibsen på mail:  si@friis-a.dk og hr@friis-a.dk.

Vi indkalder løbende til samtaler.

Spørgsmål vedr. jobbet kan rettes til Søren Ibsen på telefon: 40 35 79 15. Tiltrædelse er snarest muligt.

Ansøgningsfrist: 17.04.2023