Bygherrerådgiver søges til Arkitema København

Opdateret 20.12.21

Vi søger en bygherrerådgiver, der som en del af vores team, vil være med til at levere nytænkende og værdiskabende bygherrerådgivning, understøttet af en bred vifte af kreative arkitekter, ingeniører og specialister. 

Med Arkitemas store bredde af kompetencer i Danmark, Norge og Sverige, står vi stærkt i markedet, når der skal leveres bygherrerådgivning i sektorerne bolig, sundhed, erhverv, infrastruktur, transformation, digitalisering, bæredygtighed og urban.  Arkitema har siden 2019 været en del af COWI og sammen tilbyder vi rådgivning indenfor de traditionelle ingeniørdiscipliner og en bred vifte af specialistområder. 

Vores fornemmeste opgave er at skabe værdi for vores bygherre og i tæt samarbejde identificere behov og succeskriterier - fra de tidligste overvejelser om et byggeprojekt og gennem samtlige faser til udførelse, ibrugtagning og drift. Vi har fokus på at kombinere vores arkitektfaglighed og professionelle procesledelse, med en sikker styring. Med en helhedsorienteret tilgang ønsker vi at levere bygherrerådgivning, der understøttes af vores specialister inden for emner som arkitektur, bæredygtighed, BIM, digitalisering, aktørinvolvering og byggeledelse.   

Om stillingen  

 • Rådgivning af private og/eller offentlige bygherrer   

 • Assisterende bygherrerådgiver på større projekter og/eller ledelse af mindre projekter 

 • Bidrage til planlægning og gennemførelse af brugerinddragelse og aktørinvolvering  

 • Koordinering og understøtte udarbejdelse og optimering af byggeprogram  

 • Bidrage til at aftaler mellem bygherre, rådgivere og entreprenører er afklarede og at samarbejdet fungerer optimalt  

 • Bidrage til risikoanalyser samt sikre gennemførelse med styring af tid, økonomi og kvalitet.

Om dig  

Vi søger dig, som brænder for bygherrerådgivning og ser det som den vigtigste opgave at få vores kunder helt og godt i mål. Du har arbejdet med bygherrerådgivning i nogle år eller har måske en bred erfaring inden for byggeri og ønsker at arbejde med bygherrerådgivning. Måske har du også erfaring som entreprenør, rådgiver eller fra en bygherreorganisation. Derudover forventer vi, at: 

 • Du har minimum to års erfaring som rådgiver - og gerne erfaring som bygherrerådgiver 

 • Du formår at sætte dig i bygherrens sted og har fokus på de værdiskabende processer  

 • Du har erfaring med projekt- og procesledelse  

 • Du trives med at tage styring og understøtte den direkte dialog med bygherrer og samarbejdspartnere   

 • Du er en udpræget teamplayer og trives i tværfaglige samarbejder 

 • Du er nytænkende og er nysgerrig på den indledende planlægning og disponering i tæt samarbejde med bygherren  

 • Du er en dygtig kommunikator og forstår at formulere dig klart og præcist mundtligt såvel som skriftligt 

 • Du har kendskab til AB-reglerne og ydelsesbeskrivelserne.

I Arkitema er vi organiseret i mindre teams og du vil komme til at arbejde selvstændigt med ansvar for egne projekter i et kreativt og uformelt miljø.   

Vores medarbejdere er vores vigtigste aktiv - derfor har vi fokus på dig.

Arkitema er en vidensvirksomhed, der lever af at have de bedste og mest engagerede medarbejdere. Derfor er vi meget optagede af vores medarbejderes faglige og personlige udvikling.   

Vi har en række interne uddannelsesforløb, som bl.a. er udviklet for at sikre, at alle kolleger klædes på med den nyeste viden indenfor lige netop deres fagområde. På den måde gør vi vores ypperste for at skabe optimale rammer for din og dine kollegers udvikling.   

Vores HR-afdeling arbejder løbende for at sikre trygge rammer, klarhed, åbenhed og ordentlighed, som er den stabile base i dit ansættelsesforhold.   

På tegnestuen arbejder vi for at fremme det kulturelle og kollegiale sammenhold i virksomheden gennem fælles faglige og sociale arrangementer  

Ansøgning

Send din ansøgning og CV til os snarest muligt her

Vi indkalder løbende til samtaler og lukker stillingen, når vi har fundet den rette kandidat.

Ansøgningsfrist: 31.01.2022