BJERG Arkitektur søger konstruktører

Opdateret 27.10.20

​​​​​​​Brænder du for at arbejde med ansvarlig og energirigtig arkitektur i en arkitektvirksomhed, der gennem mange år har haft en grøn og bæredygtig profil? Og har du minimum tre års projekteringserfaring? Så læs med her.

BJERG Arkitektur er i en positiv udvikling, og vi søger derfor to erfarne bygningskonstruktører, som brænder for at bidrage til den grønne omstilling. Konstruktørerne får base på vores kontorer i hhv. København og Nordjylland (enten Aalborg eller Hjørring).

Ansvarlig arkitektur

BJERG Arkitektur er en international arkitektvirksomhed med en bæredygtig og grøn profil. Vores udgangspunkt er, at verden ikke tilhører os. Vi ser nødvendigheden af, at der må ske et skift, og som arkitekter bidrager vi til at bringe balancen tilbage ved at gå forrest i den bæredygtige udvikling med ansvarlig og energirigtig arkitektur. I mange år har bæredygtighed været udgangspunkt for det arbejde vi udfører, og baseret på præcise totaløkonomiske analyser er ca. 80 procent af vores projekter lavenergi-projekter.

Om stillingerne

Du kommer til at arbejde med en bred vifte af projekter – både nybyg, ombyg og renovering. Hos BJERG Arkitektur arbejder vi hovedsageligt indenfor områderne børne- og ældreinstitutioner samt private og almene boliger med fokus på trivsel og livskvalitet for brugere, nærmiljø og samfund.

I både Aalborg/Hjørring og København vil den nye bygningskonstruktør få selvstændigt ansvar og samtidig skulle indgå i teams, der løser opgaver på tværs af tegnestuens projekter. Du skal have mindst tre års projekteringserfaring og være initiativrig samtidig med, at du kan se værdien af at sparre og arbejde i teams.

Vores ønsker til dig

 • Du brænder for at omsætte din passion for klimaet til bæredygtigt og energirigtigt byggeri på en tegnestue med en solid, bæredygtig og grøn profil
 • Du er uddannet konstruktør med minimum tre års projekteringserfaring i Revit (Elitebruger)
 • Erfaring med rådgivning og projektering indenfor renovering, ombygning og nybyg
 • Du arbejder selvstændigt og kan indgå i et teamwork
 • Du har kendskab til Officepakken
 • Du er en god kommunikatør på dansk, både mundtligt og skriftligt
 • Du besidder gode sociale kompetencer.

Vi tilbyder

 • Dygtige og engagerede kollegaer som brænder for den bæredygtige udvikling i arkitekturen - med fokus på træbyggeri og energireduktion gennem intelligent arkitektur
 • Rig mulighed for at lære af de dygtigste. Vi har flere bæredygtighedsspecialister ansat – bl.a. indenfor Passivhusbyggeri (PHPP), Ultra lavenergi byggeri > 2020 krav, DGNB, BREEAM og CLT
 • Et højt fagligt niveau i et uformelt arbejdsmiljø med en høj grad af frihed til at løse opgaverne
 • Fokus på høj kvalitet og fremdrift
 • Flextid.

Ansøgning

Send en motiveret ansøgning og dit CV (begge som pdf) hurtigst muligt til e-mail: info@bjerg.nu – vi har et akut behov og tager kandidater til samtale løbende. Angiv i hvilken afdeling, du søger job - skriv ’Konstruktør, Hjørring’, ’Konstruktør Aalborg’ eller ’Konstruktør København’ i emnefeltet.

Ønsker du flere oplysninger om jobbet, kan du kontakte partner og arkitekt Mark Krebs på e-mail: mk@bjerg.nu / Telefon: 29 45 56 50.
Forventet opstart hurtigst muligt - eller senest tirsdag den 1. december 2020. Vi ser frem til at høre fra dig.

BJERG Arkitektur

BJERG Arkitektur er en grøn arkitektvirksomhed med mere end 30 års erfaring og afdelinger i København, Hjørring, Aalborg, Oslo og Warszawa. Vores arbejde hviler på fire værdimæssige søjler: Æstetik, økonomi, trivsel og klima. Æstetik med tryk på etik, trivsel i frihed og fællesskab, økonomi der giver bedre råd til bæredygtigt byggeri - og hensyn til klimaet som fundamentet for vores tænkning i alle sammenhænge. Læs mere her på siden eller besøg os på LinkedinInstagram og Facebook.

Ansøgningsfrist: 01.12.2020