BIM-koordinator søges til bolig-team i Arkitema

Opdateret 12.01.21

Til vores kontor i Carlsberg Byen i København søger vi lige nu en BIM-koordinator til nystartet ambitiøst boligprojekt.

Hos Arkitema projekterer og udfører vi i øjeblikket en række større bolig- og erhvervsbyggerier. Er du bygningskonstruktør med stærke BIM-kompetencer, og har du ønsker om at være en del af et spændende samarbejde? Så er du måske vores nye kollega. 

I Arkitema har vi en ambition om at følge med tiden og udforske de nyeste arbejdsmetoder. Derfor har vi også gennem en længere årrække udviklet BIM-metoder og -processer. 

BIM Management er et væsentligt redskab til projektstyring, øget kvalitet og produktivitet. Vi skaber merværdi i projekter gennem et bedre overblik over processerne, stærkt tværfagligt samarbejde og optimal styring af tid og økonomi. Således sikrer vi et bedre beslutningsgrundlag for bygherren og projektets øvrige samarbejdspartnere.

Tegnestuen i København er organiseret i teams i forhold til vores forskellige typer projekter, og det er her vi i fællesskab udvikler kompetencer og redskaber målrettet aktuelle behov og projekttyper. Som fast base bliver du tilknyttet et bolig-team på ca. 15-20 medarbejdere.

Stillingen

Som BIM-koordinator bliver ansvarlig for 3D-modellering og teknisk support til projektteamet og får ansvar for håndtering af IKT-aftalen, der sætter rammen for BIM-samarbejdet på projektet. Opgaver er bl.a. strukturering af typekoder, LOD niveau i modellen iht. projektfasen, brug af IFC, kollisionskontrol, mængdeudtag etc.

Du skal derfor have stor forståelse for fagområdet, dets sammenhæng med de øvrige fagområder i Arkitema og kunne deltage i projektering med særlige BIM-tekniske udfordringer. Din hverdag vil være præget af tæt samarbejde og sparring med dine BIM-kolleger omkring aktiviteter, koncepter og videndeling på tværs.

For at lykkes i stillingen er det afgørende, at du har

  • Bygningskonstruktør uddannelsen
  • Projekteringserfaring med Revit, gerne fra arkitektbranchen
  • Drive og ambition om at skabe digital udvikling
  • Proaktiv tilgang til samarbejde
  • Erfaring med udvikling af et fuldt integreret BIM-workflow 
  • Evnerne til at arbejde på et højt niveau med BIM-koordinator opgaver, inkl. database
  • Minimum 3 års relevant erhvervserfaring som rådgiver - primært i relation til IKT/BIM
  • Stærke koordineringsevner
  • Samarbejdsvilje og gode kommunikationsevner.

Vores medarbejdere er vores vigtigste aktiv - derfor har vi fokus på dig

Arkitema er en videnvirksomhed, der lever af at have de bedste og mest engagerede medarbejdere. Derfor er vi meget optagede af vores medarbejderes faglige og personlige udvikling.

Vi har en række interne uddannelsesforløb, som bl.a. er udviklet for at sikre, at alle kolleger klædes på med den nyeste viden indenfor lige netop deres fagområde. På den måde gør vi vores ypperste for at skabe optimale rammer for din og dine kollegers udvikling.

Vores HR afdeling arbejder løbende for at sikre trygge rammer, klarhed, åbenhed og ordentlighed, som er den stabile base i dit ansættelsesforhold.

På tegnestuen i Carlsberg Byen arbejder vi for at fremme det kulturelle og kollegiale sammenhold i firmaet gennem fælles faglige og sociale arrangementer.

Kontakt

Send din ansøgning og CV via nedenstående link til os snarest muligt. Vi indkalder løbende til samtaler og lukker stillingen, når vi har fundet den rette kandidat.

Søg jobbet her

Jobområde:

Bygningskonstruktør

Kontor:

København

Ansættelse:

Fastansættelse

Tiltrædelse:

1. marts 2021

Kontaktperson:

Jens Bonnesen, Teamleder
Telefon: 26 72 26 08
Mail: jebo@arkitema.dk

eller

Laurits Elkjær
Telefon: 61 62 74 37
Mail: lael@arkitema.dk

Ansøgningsfrist: 25.01.2021