BAKS ARKITEKTER SØGER SKITSERENDE ARKITEKT

Opdateret 15.10.20

BAKS ARKITEKTER ER I EN FORTSAT POSITIV UDVIKLING – OG SØGER DERFOR DE BEDSTE ARKITEKTER TIL AT STYRKE VORES KOMPETENTE TEAM.

OM STILLINGEN                                                                                                                                                                                 

Ved Baks Arkitekter har vi høje arkitektoniske ambitioner. Som arkitekt forventer vi derfor, at du kan bidrage til at skabe arkitektur af højeste kvalitet – og med din store erfaring og interesse for faget udvikle tidløse byggerier på højt fagligt niveau.

Som vores nye kollega vil du indgå i et stærkt team af erfarne og dygtige arkitekter, designere og konstruktører, der sammen sikrer, at arkitektur og design tænkes som en helhed i alle tegnestuens projekter.

Som arkitekt vil du være med til skitsering og udvikling af tegnestuens unikke byggerier, herunder især nye villaer, renoveringer og ombyg- ninger i den mindre skala. Du vil beskæftige dig med projekter, hvor du med en kreativ tilgang til opgaverne dels skal løfte projektets indledende faser, herunder udarbejdelse af skitseforslag, dels får mulighed for at arbejde i detaljen og sikre projektets arkitektoniske visioner i projekteringsfaserne.

Som arkitekt forventer vi, at du har erfaring med byggeriets faser og trives med at være i dialog med projekternes forskellige interessenter, herunder bygherrer, rådgivere og leverandører m. fl. Du deler gerne ud af din viden og samarbejder med kollegaer og samarbejdspartnere.

DINE KVALIFIKATIONER

  • Du er uddannet arkitekt med minimum fem års erfaring
  • Du er fagligt velfunderet og har en kreativ tilgang til arbejdsopgaverne
  • Du mestrer skitsering på højt niveau og har stor erfaring med 3D-modellering og visualisering (gerne i SketchUp/Vray)
  • Du er en fremragende formgiver og besidder en høj æstetisk sans for helhed såvel som detalje.

OM DIG

  • Du er engageret og har lyst til at arbejde i et ambitiøst team
  • Du har evnen til at have mange bolde i luften og samtidigt bevare overblikket og arbejde struktureret
  • Du er skarp på deadlines og forstår vigtigheden af opfølgning og eksekvering af opgaver
  • Du har gode samarbejds- og kommunikationsevner og varetager naturligt dialog med kunder og bygherrer.

VI TILBYDER

Vi tilbyder et spændende og afvekslende job, præget af en stor grad af frihed under ansvar i opgaveløsningen. Baks Arkitekter er en uformel og ambitiøs organisation med masser af udviklingsmuligheder. Vi har et fagligt stærkt hold, hvor dygtige og hjælpsomme kollegaer bidrager til et dynamisk og positivt arbejdsmiljø.

Der er tale om en fuldtidsstilling på 37 timer om ugen. Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst og dine kvalifikationer.

OM TEGNESTUEN

Baks Arkitekter er en tegnestue med et skarpt øje for æstetik og stor kærlighed til den rene, skandinaviske minimalisme. Sammenhængen mellem arkitektur, design og indretning skaber helhed i vores projekter, og vi sætter en ære i at være innovative og levere projekter af højeste kvalitet.

Tegnestuen er beliggende i Risskov, hvor vi i det daglige har en uhøjtidelig omgangstone præget af godt fællesskab og humør.

ANSØGNING

Ansøgning og CV sendes til job@baksarkitekter.dk. Vi behandler ansøgningerne fortroligt. Ansættelsesstart er snarest muligt, men vi venter gerne på den rette kandidat. Der er løbende samtaler og når der fundet en kandidat så udløber ansøgningsfristen.

Har du spørgsmål til jobbet er du velkommen til at kontakte kreativ leder Mads Frederiksen på telefon 41 20 04 82.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning snarest.

Ansøgningsfrist: 15.11.2020