BAKS ARKITEKTER søger en arkitekt

Opdateret 08.11.21

Baks Arkitekter ekspanderer, og vi søger derfor en ambitiøs og erfaren arkitekt til at slutte sig til vores kompetente team snarest muligt. Ansøgninger behandles løbende.

OM STILLINGEN

Ved Baks Arkitekter stræber vi efter at hæve kvaliteten af vores omgivelser og den måde, de er designet på. Som arkitekt forventer vi derfor, at du kan bidrage til at skabe arkitektur af højeste kvalitet – og med din store erfaring og bredde indenfor faget udvikle tidløse byggerier på højt fagligt niveau. Som vores nye kollega vil du indgå i et stærkt team af erfarne og dygtige arkitekter, designere og konstruktører, der sammen sikrer, at arkitektur og design tænkes som en helhed i alle tegnestuens projekter. Som arkitekt vil du være med til skitsering og udvikling af tegnestuens unikke byggerier, der spænder fra private sommerhuse og villaer, til større erhvervs -og boligprojekter. Du vil beskæftige dig med projekter, hvor du med en kreativ tilgang til opgaverne skal gå forrest fra projektets indledende faser. Du udarbejder skitseforslag, får mulighed for at arbejde i detaljen og sikre projektets arkitektoniske visioner i projekteringsfaserne og varetager i hele processen den tætte dialog med bygherre. Som arkitekt forventer vi, at du har erfaring med byggeriets faser og trives med at være i dialog med projekternes forskellige interessenter, herunder bygherrer, rådgivere og leverandører m.fl. Du deler gerne ud af din viden og bliver en tæt sparringspartner for tegnestuens øvrige medarbejdere.

DINE KVALIFIKATIONER

  • Du er uddannet arkitekt med minimum fem års erfaring.
  • Du er fagligt velfunderet og har en kreativ tilgang til arbejdsopgaverne.
  • Du er idérig og stærk i arbejdet med konceptudvikling.
  • Du mestrer skitsering på højt niveau og har god erfaring med 3D - modellering og visualisering.
  • Du er en fremragende formgiver og besidder en høj æstetisk. sans for helhed såvel som detalje.

OM DIG

  • Du er engageret og har lyst til at arbejde i et ambitiøst team.
  • Du har evnen til at have mange bolde i luften – og samtidigt bevare overblikket og arbejde struktureret.
  • Du arbejder effektivt og præcist og tager gerne ansvar gennem hele projektforløbet.
  • Du er ansvarsbevidst - skarp på deadlines og forstår vigtigheden af opfølgning og eksekvering af opgaver.
  • Du har gode samarbejds- og kommunikationsevner og varetager naturligt dialog med kunder og bygherrer.

VI TILBYDER

Vi tilbyder et spændende og afvekslende job, præget af en stor grad af frihed under ansvar i opgaveløsningen. Baks Arkitekter er en uformel og ambitiøs organisation med masser af udviklingsmuligheder. Vi har et fagligt stærkt hold, hvor dygtige og hjælpsomme kollegaer bidrager til et dynamisk og positivt arbejdsmiljø med teamwork i fokus.
Der er tale om en fuldtidsstilling på 37 timer om ugen. Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst og dine kvalifikationer. 

OM TEGNESTUEN

Baks Arkitekter er en tegnestue med et skarpt øje for æstetik og stor kærlighed til den rene, skandinaviske minimalisme. Sammenhængen mellem arkitektur, design og indretning skaber helhed i vores projekter, og vi sætter en ære i at være innovative og levere projekter af højeste kvalitet. Projekter, der når ud over tid og tendenser.
Tegnestuen er beliggende i Risskov, hvor vi i det daglige har en uhøjtidelig omgangstone præget af godt fællesskab og humør.

ANSØGNING

Ansøgning og CV sendes til e-mail: job@baksarkitekter.dk.
Vi behandler ansøgningerne fortroligt. Ansættelsesstart er snarest muligt, men vi venter gerne på den rette kandidat. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte
Allan Overkær på telefon: 23 38 71 43

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Ansøgningsfrist: 03.12.2021