BAKS ARKITEKTER søger arkitektpraktikant

Opdateret 26.09.22

BAKS ARKITEKTER søger en passioneret arkitektpraktikant med et skarpt øje for æstetik, stoflighed og skandinavisk minimalisme til foråret 2023.

Som praktikant på vores tegnestue i Aarhus, kommer du til at arbejde i et kreativt team af erfarne og dygtige arkitekter, designere og konstruktører, med et højt tempo og store ambitioner. Du kommer til at styrke dine faglige kompetencer og tage del i alle aspekter af tegnestuens arbejde, gennem vores brede vifte af projekter, som spænder fra private villaer, moderne landsteder og high-end boliger til renoveringsprojekter, sommerhuse og interiør designopgaver.

Ved Baks Arkitekter stræber vi efter at hæve kvaliteten af vores omgivelser og den måde, de er designet på. Vi tror på sammenhængen mellem arkitektur og design som en æstetisk helhed. Vi er et passioneret hold, hvor dygtige og hjælpsomme kollegaer bidrager til et kreativt og positivt arbejdsmiljø.

Vi forventer, at du har lysten til at lære og udvikle dig, at du er ambitiøs, nysgerrig og engageret i din tilgang til design, materialer og arkitektur af høj kvalitet. Derudover forventer vi at du har erfaring med Adobe-pakken og grafisk arbejde – imens kendskab til AutoCAD og SketchUp er et stort plus. For den rigtige kandidat vil der være mulighed for et efterfølgende studiejob. 

Er du interesseret? 

Så send din ansøgning, CV og portfolio til e-mail: job@baksarkitekter.dk 

Læs mere om Baks Arkitekter her 

Ansøgningsfrist: 26.01.2023