Bæredygtighedsspecialist søges af Arkitema

Opdateret 01.07.21

På vores tegnestue på Ny Carlsberg Vej i København søger vi en ny medarbejder til vores Sustainability Digital Tools team og Bæredygtighedsafdeling.

Vil du være en del af udformningen af ​​fremtidens bæredygtige samfund? Er du vild med udviklingen og implementeringen af ​​bæredygtige løsninger inden for byggeri og byudvikling? Er du specialist i datadrevet optimering såsom LCA, energi- og dagslysberegninger eller mikroklima-analyser? Arkitema har fremskyndet arbejdet med bæredygtighed og er derfor på udkig efter en engageret specialist, der kan indgå i bæredygtighedsafdelingen og bidrage til at udvikle vores digitale værktøjer.

Arkitema Architects er et skandinavisk arkitektfirma med i alt ca. 550 ansatte i Danmark, Norge og Sverige. Vi tror på at skabe arkitektur, der gør en forskel for mennesker, og vi tror på et arbejdsmiljø præget af frihed, ansvar, medindflydelse og respekt, hvor vores medarbejdere har det godt og udvikler sig.

I 2018 blev Arkitema en del af COWI koncernen, men Arkitema udgør fortsat et selvstændigt og meget stærkt brand, med et udtalt fokus på arkitekturen. På samme tid drager vi i større og større grad nytte af de kompetencer som COWI besidder. Dette giver en kæmpe fordel i vores daglige arbejde, hvor der aldrig er langt til førende specialister inden for bl.a. LCA, Energi og Indeklima, Vind og meget andet.

På vores kontor i København leder vi nu efter en bæredygtighedsspecialist med kompetencer indenfor digitale værktøjer, der med engagement og nysgerrighed vil være involveret i at udvikle Arkitemas arbejde inden for bæredygtighed og digitalisering. I Arkitema er der stor fokus på, at vi er med helt i front inden for den digitale udvikling og bæredygtighed. Som medarbejder kommer du til at medvirke i vores nye Sustainability Tools community, som skal bære Arkitemas udvikling inden for dette område. Samtidig vil du, som bæredygtighedsspecialist, være involveret i vores daglige projektarbejde og arbejde med bæredygtighedsopgaver, fra start til slut, i samarbejde med kolleger fra alle vores segmenter; Living, Learning, Work, Health, Infrastructure og Urban.

Du er en del af et skandinavisk bæredygtighedsteam hos Arkitema og vil være en aktiv del af vores udviklingsprojekter inden for blandt andet LCA, LCC BIM og meget mere.

Hvem er du?

  • Du er sandsynligvis arkitekt eller ingeniør med mindst to års erfaring indenfor branchen.
  • Du har erfaring med beregninger inden for eksempelvis dagslys, energi, indeklima, LCA, LCC, mikroklima analyser eller lignende.
  • Du har evnen til at arbejde i alle faser af projektet, fra koncept til implementering, og kan bestemme, hvad der er det relevante detaljeringsniveau.
  • Du er kompetent inden for digitale værktøjer og har gode evner inden for visuel scripting og er komfortabel med at arbejde i miljøer som Grasshopper eller Dynamo.
  • Du har stor forståelse for BIM og er erfaren bruger af Revit – som er vores digitale model miljø.
  • Du har en naturlig social evne og kan på en pædagogisk måde tale om bæredygtighed og tekniske analyser med kolleger. Hvis du er vant til at arbejde på tværs af grænser med Norge og Sverige, er dette en fordel.
  • Du er nysgerrig og følger med interesse den nyeste udvikling i branchen.
  • Du kan selv opsøge information om komplekse emner og videreformidle denne til dine kollegaer og samarbejdspartnere.

Vores medarbejdere er vores vigtigste aktiv - derfor har vi fokus på dig

Arkitema er en videnvirksomhed, der lever af at have de bedste og mest engagerede medarbejdere. Derfor er vi meget optagede af vores medarbejderes faglige og personlige udvikling. 

Vores HR-afdeling arbejder løbende for at sikre trygge rammer, klarhed, åbenhed og ordentlighed, som er den stabile base i dit ansættelsesforhold. 

På tegnestuen arbejder vi for at fremme det kulturelle og kollegiale sammenhold i virksomheden gennem fælles faglige og sociale arrangementer. 

Kontakt

Vi glæder os til at høre fra dig.

Hvis du har spørgsmål til opslaget, er du velkommen til at kontakte Head of Sustainability, Daniela Grotenfelt (daniela.grotenfelt@arkitema.com) (Kommunikation på Svensk/Engelsk) eller Teamleder, Jens W. Ø. Larsen (jwla@arkitema.com).

OBS:  pga. ferie kan vi kun kontaktes i uge 27 og uge 32.

Søg jobbet her

Ansøgningsfrist: 13.08.2021