Bæredygtighedsleder hos Årstiderne Arkitekter

Opdateret 29.06.20

Har du specialiseret dig indenfor bæredygtighed, og vil være med til at sætte standarden for bæredygtig evidensbaseret arkitektur?

Til vores jyske tegnestuer i Aarhus, Silkeborg eller Herning søger vi en virkelysten bæredygtighedsleder med erfaring inden for projektledelse og rådgivning i forbindelse med bæredygtighedsprojekter.

Vores bæredygtighedsledere har travlt med spændende projekter over hele landet og der ligger endnu flere i vente i de kommende år. Derfor søger vi en dygtig bæredygtighedsleder, der brænder for at være frontløber i markedet for evidensbaseret bæredygtig arkitektur.

For vores kunder udvikler vi spændende projekter, hvor funktioner altid bindes sammen i et stærk konceptuelt og æstetisk greb. Vi får bygherres interesser og byggeriets funktion, til at spille sammen, imens vi rådgiver om implementering af bæredygtighed i arkitekturen. På den måde skaber vi værdi for vores kunder og deres slutbrugere, i form af bl.a. forbedret arbejdsmiljø, indeklima, totaløkonomi, salgsværdi og driftsudgifter, når byggeriet står færdigt.

Kunstnerkarréen i Ørestad Syd er ét eksempel på de visionære og ambitiøse projekter, som sætter en standard for Årstiderne Arkitekters formåen som tegnestue med solide DGNB-kundskaber. Kunstnerkarréen er skabt med et stærkt fokus på høj æstetisk kvalitet samt at skabe sunde rammer for beboerne; et godt indeklima, gode udearealer og sunde byggematerialer.

Om jobbet

Jobbet rummer gode muligheder for stor selvstændighed og indflydelse og du vil komme til at arbejde med udfordrende projekter af vidt forskellig karakter sammen med engagerede og dygtige kollegaer i et uhøjtideligt arbejdsmiljø.

Som vores bæredygtighedsleder vil du være med til at udbrede og inspirere til brug af ny viden. Fx ift. materialevalg, best practise-metoder og ind tænkning af cirkulære økonomiske overvejelser mv. på tværs af alle vores jyske tegnestuer.

Du vil være den, der rådgiver projektteamet, bygherre og de udførende sikkert igennem de forskellige faser og sikrer, at målsætninger indfries og tidsplanen holder i forbindelse med projekter med særligt fokus på bæredygtighed.

Om dig

Vi forventer at du:

  • Er uddannet arkitekt.
  • Har erfaring med projektledelse.
  • Har gode formidlingsevner.
  • Behersker Revit og Adobe Creative Suite programmer.
  • Gerne erfaring med LCCbyg og LCAbyg.
  • Gerne DGNB-konsulent.

Om os

Vores medarbejdere er vores stærkeste kort. Vi sætter hver gang det bedste hold, således, at vi supplerer og styrker hinanden i projektarbejdet og bringer den enkeltes ekspertise i spil, for at sikre kvalitet og værdi.

I Årstiderne Arkitekter har vi en fælles tilgang og praksis til projektarbejdet, fordi vi ved, at det sikrer en effektiv og værdiskabende styring gennem hele projektet. Derfor uddanner vi også alle vores medarbejdere i projektledelse. Vi arbejder i et uhøjtideligt miljø med en flad ledelsesstruktur, hvor der er fokus på både faglige og sociale arrangementer.

Vi vægter dialog, vidensdeling og en god og tæt kommunikation meget højt, både internt og i forhold til de involverede parter, og naturligvis også overfor kunden. Hos os er kunden i centrum – vi stræber efter at være tæt på kunden i hele processen, så vi sikrer, at vi udarbejder gode løsninger og skaber værdi for kunden og brugerne.

Vi med hele vejen - Hele vejen betyder, at vi projekterer bygninger, byrum, bolignære friarealer, rekreative grønne områder, rådgiver bygherrer, leder byggeprojekter, sikrer miljø og bæredygtighed, udvikler digitale løsninger og involverer brugerne.

Årstiderne Arkitekter er en af Danmarks største arkitektvirksomheder med over 250 ansatte og mere end 30 års erfaring indenfor arkitektur og byggeri. Vi er en del af Sweco Danmark og sammen fungerer vi som én multidisciplinær rådgivningsvirksomhed indenfor arkitektur- og ingeniørrådgivning.

Sådan søger du stillingen

Brug linket herunder for at sende os din ansøgning, CV og portfolio i dag eller senest fredag den 7. august. Vi holder løbende samtaler og besætter stillingen hurtigst muligt.

Link til at sende ansøgning

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Kompetenceleder Henriette Falk Olesen hfo@aarstiderne.dk

Årstiderne arkitekter er en del af Sweco – Europas førende virksomhed indenfor ingeniørrådgivning og arkitektur med 17.000 medarbejdere og 1.300 arkitekter på verdensplan. Det betyder, at du vil blive en del af en stor, multidisciplinær rådgivningsvirksomhed, hvor du får mulighed for at samarbejde og vidensdele på tværs af fagligheder og projekter.

Ansøgningsfrist: 07.08.2020