Årstiderne Arkitekter søgere CG Artist

Opdateret 07.07.17

Vil du arbejde som CG Artist i én af Danmarks største arkitektvirksomheder?

 

Årstiderne Arkitekter er på udkig efter en talentfuld CG Artist, som vil være en del af vores visualiseringsafdelings fortsatte udvikling. Du har en stor passion for at skabe fantastiske billeder, et skarpt øje for detaljen, og du har færdighederne til at kunne følge et projekt fra koncept til endelig aflevering.

For den rigtige kandidat vil der blive tale om et job med mulighed for selvstændighed og indflydelse. Vi er en virksomhed med stort fokus på kundens behov og forventninger og med et brændende ønske om at levere det bedste produkt og den bedste ydelse hver gang. Vores drivkraft er vision og passion, samt et godt tværfagligt samarbejde – vi vil hele tiden blive dygtigere!

Kvalifikationer:

  • Du har minimum fire års CGI erfaring
  • Du er uddannet arkitekt eller lignende med stor passion for billedfremstilling
  • Du har en stærk forståelse af arkitektonisk terminologi og effektiv produktion på tværs af alle nødvendige discipliner, herunder modellering, teksturering, belysning, rendering og post-production samt en stor passion for photoshop-arbejdet
  • Du har tidligere erfaring fra en lignende kreativ rolle
  • Du kan demonstrere fremragende kunstnerisk og teknisk viden samt har et skarpt øje for detaljer, sammensætning og design
  • Du er komfortabel med til tider at arbejde med stramme deadlines både som del af et team og individuelt
  • Du kan dokumentere et indgående kendskab til 3ds MAX, V-Ray og Photoshop
  • Du er selvmotiverende, i stand til at kommunikere effektivt og kan inspirere dem omkring dig.

Arbejdssted:

Vi leder efter den bedste kandidat, og det er derfor op til dig, om du vil have base på vores tegnestue i København, Aarhus, Silkeborg eller Herning.

Ansættelse:

Fastansættelse.

Løn og ansættelsesvilkår:

Efter kvalifikationer og erfaring.

Tiltrædelse:

Snarest muligt.

Ansøgning:

Send din ansøgning hurtigst muligt og senest den 13. august 2017 via link på www.jobindex.dk

 

Årstiderne Arkitekter er én af Danmarks største arkitektvirksomheder og har eksisteret i mere end 30 år. Vi er mere end 260 engagerede medarbejdere fordelt på kontorer i København, Aarhus, Silkeborg, Herning, Göteborg, Oslo og Nesbyen.

Vi skaber videnbaseret og bæredygtig arkitektur, som tager afsæt i funktionalitet og æstetik, samt social, miljømæssig og økonomisk ansvarlighed. Med udgangspunkt i den skandinaviske arkitekturtradition er det vores målsætning altid at skabe det bedst mulige resultat for vores kunder, brugere og omgivelser.

Ansøgningsfrist: 13.08.2017