Bølgen af Henning Larsen Architects. Foto: Thomas Mølvig
Danske BoligArkitekter afslutter årsmødet 2017 med et besøg til Henning Larsen Architects Bølgen i Vejle.

Gode udsigter med Danske BoligArkitekter

Opdateret 24.05.17 |
Af:
Anette Mørch

Foto: Thomas Mølvig

Danske BoligArkitekter holder årsmøde den 1. juni ved Vejle Fjord. Arkitekterne kan ikke bare glæde sig over den smukke udsigt men også over, at antallet af henvendelser til boligarkitekterne er stigende.

I år er det femte årsmøde, der afholdes siden ordningens start, og det lille jubilæum kan fejres med det højeste antal henvendelser indtil videre til boligarkitekterne via danskeboligarkitekter.dk.

Danske Boligejere bekymrer sig i stigende grad for deres boligs æstetiske og stilmæssige udtryk, når de bygger om og vil gerne have professionel rådgivning af en arkitekt til at løfte denne opgave. Netop dét understøtter Bolius’ store og netop afsluttede boligejeranalyse også, som viser, at interessen for boligens arkitektur er stigende for tredje år i træk.

De 75 medlemmer får et samlet antal henvendelser på 250-280 pr. måned, og selvom langt fra alle henvendelser bliver til konkrete opgaver er der bestemt grund til at glæde sig – og masser at lave for ordningens arkitekter.

Find inspiration og læs mere om Danske BoligArkitekter 

Er du arkitekt og overvejer et medlemskab af Danske BoligArkitekter, er du velkommen til at kontakte Anette Mørch på am@danskeark.dk.

Se hele programmet for Danske BoligArkitekters årsmøde