Arkitema søger nye medarbejdere

Opdateret 07.10.21

Arkitema i København søger nye medarbejdere til Infrastruktur, Erhverv samt Energi & Industri

Vi er i fuld gang med at udbygge vores hold af arkitekter og konstruktører, og vi hører gerne fra alle med erfaring indenfor disse områder. Markederne er i kraftig udvikling, og i et succesfuldt samarbejde med COWI projekterer vi i øjeblikket projekter i Danmark, Sverige og Norge, men også uden for den skandinaviske region.  

Vores projekter inden for disse markeder indgår ofte i komplekse sammenhænge, der åbner for et spændende og bredere syn på samfundets fremtidige behov. Vi tror på, at vi med et stærkt fællesskab, videndeling og godt samarbejde kan skabe og udvikle fremtidens byer. Vi lever os ind i stedet, tager højde for samfundets behov og er altid i dialog med bygherren, brugeren og vores samarbejdspartnere. Vi arbejder på tværs af landegrænser og trækker på hinandens kompetencer for sammen at skabe et bygbart, brugbart, bæredygtigt og æstetisk projekt, der skaber værdi for kunden og for brugerne.  

Vores medarbejdere er vores vigtigste aktiv - derfor har vi fokus på dig   

Arkitema er en videnvirksomhed, der lever af at have de bedste og mest engagerede medarbejdere. Derfor er vi meget optagede af vores medarbejderes faglige og personlige udvikling.   

Vi har en række interne uddannelsesforløb, som bl.a. er udviklet for at sikre, at alle kolleger klædes på med den nyeste viden indenfor lige netop deres fagområde. På den måde gør vi vores ypperste for at skabe optimale rammer for din og dine kollegers udvikling.   

Vores HR-afdeling arbejder løbende for at sikre trygge rammer, klarhed, åbenhed og ordentlighed, som er den stabile base i dit ansættelsesforhold, og på tegnestuen arbejder vi for at fremme det kulturelle og kollegiale sammenhold i virksomheden gennem fælles faglige og sociale arrangementer ,

Kontakt os 

Du kan kontakte os her

Eller ved at ringe eller maile til en af følgende:

Erhverv og Energi & Industri

Glenn Elmbæk, Partner, Market Director e-mail: gelm@arkitema.com, telefon: 20 76 54 58 
John Strandfelt, Partner, Forretningsområdechef e-mail: jhsf@arkitema.com telefon: 28 19 27 17 

Infrastruktur 

Thomas Grave-Larsen, Partner, Forretningsområdechef e-mail: tgl@arkitema.dk telefon: 50 77 72 56 
Mette Neimann, Partner, Forretningsområdechef e-mail: mtnm@arkitema.com telefon:  41 71 82 81

Ansøgningsfrist: 30.12.2021