Arkitema søger landskabsarkitekt

Opdateret 08.11.21

På vores tegnestue i Frederiksgade, Aarhus C søger vi lige nu en ny kollega med en stærk faglig profil og forståelse for landskabsarkitektur og byplanlægning til spændende projekter i Urban. 

Opgaver med stor bredde

I Urban vil du stifte bekendtskab med mange facetter at faget, og du vil få en unik mulighed for at udvikle dig fagligt inden for mange specialer. Vi arbejder bredt inden for mange typer af landskaber og byrum, og du vil ofte opleve, at den ene opgave ikke ligner den anden.

Arkitema/COWI

I 2019 blev Arkitema en del af COWI koncernen. Arkitema er fortsat et selvstændigt og meget stærkt brand, med et udtalt fokus på arkitekturen. På samme tid drager vi i større og større grad nytte af de kompetencer som COWI besidder. Dette giver en kæmpe fordel i vores daglige arbejde, hvor der aldrig er langt til førende specialister inden for bl.a. klimatilpasning, regnvandshåndtering, trafikrådgivning og meget andet.

Tegnestuen i Aarhus er organiseret i teams omkring vores forskellige typer projekter og det er her vi i fællesskab udvikler kompetencer og redskaber målrettet aktuelle behov og projekttyper. URBAN i Århus er opdelt i to teams, der arbejdet tæt sammen på daglig basis. Et Plan & Udviklings-team, som du bliver en del af, dels et projekteringsteam, der de to teams sammen tæller ca. 25 kolleger.

Stillingen 

Du får ansvar for at lede de mange forskelligartede og udfordrende opgaver, som løses i tæt samarbejde med både kunder, de øvrige teams i Arkitema og vores Kreative Ledere. Du vil opleve en høj grad af medindflydelse, når vi sammen skaber fremtidens arkitektur. Vores tilgang til projekterne er kendetegnet ved professionalisme og fokus på kvalitet, hvor høje faglige standarder og visioner for arkitekturen går hånd i hånd.

For at lykkes i stillingen er det vigtigt, at du... 

 • Har erfaring med at stå i spidsen og lede dit projektteam i mål  
 • Har et naturligt fokus på samarbejdet om de gode løsninger med kunder og andre teams i Arkitema  
 • Har stærke grafiske, æstetiske kompetencer og evner at omsætte dem til landskabsarkitektoniske løsninger 
 • Kommunikerer på et højt niveau såvel skriftligt som mundtligt. Også visuelt evner du at formidle ideer og løsninger til både kunder, brugere og øvrige interessenter  
 • Arbejder rutineret med projekter i alle skalaer og du har fornemmelse for både den overordnede og den mere detaljeorienteret skitsering af fx. byrum, beboelse, skoler mm 
 • Løser opgaverne med fokus på en tværfaglig proces. 

I dit arbejdsliv i vores afdeling vil du få lejlighed til at arbejde med følgende fagområder og arbejdsopgaver… 

 • Komplekse udviklingsopgaver indenfor både fortætning i eksisterende by samt udvikling af nye byområder, med et konstant fokus på en integreret og tværfaglig proces 
 • Arbejde med at integrere den tekniske dimensionering, funktion og drift med rekreative værdier, som skaber merværdi for brugerne 
 • Formidling af teknisk komplekst materiale 
 • Workshops og lignende inddragelsesprocesser 
 • Integrationen af regnvandshåndtering. 

Vi har i Urban fokus på at vi i fællesskab… 

 • Bidrager til et godt arbejdsklima i et velfungerende team 
 • Tager del i og bidrager til den fælles fortsatte udvikling af teamet og Arkitema. 

Vores medarbejdere er vores vigtigste aktiv - derfor har vi fokus på dig

Arkitema er en vidensbaseret virksomhed, der lever af at have de bedste og mest engagerede medarbejdere. Derfor er vi meget optaget af vores medarbejderes faglige og personlige udvikling.

Vore medarbejdere efteruddanner sig løbende. Ud over eksterne kurser har vi i Arkitema en række interne uddannelsesforløb, som bl.a. er udviklet for at sikre, at alle kolleger klædes på med den nyeste viden indenfor lige netop deres fagområde. På den måde gør vi vores ypperste for at skabe optimale rammer for din og dine kollegers udvikling. 

Vores HR-afdeling arbejder løbende for at sikre trygge rammer, klarhed, åbenhed og ordentlighed, som er den stabile base i dit ansættelsesforhold. 

På tegnestuen arbejder vi for at fremme det kulturelle og kollegiale sammenhold i virksomheden gennem såvel studieture, fælles faglige og sociale arrangementer m.m.

Kontakt

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Teamleder Mads Peder Rasmussen på telefon: 30 70 82 38.

Send din ansøgning og CV her

Vi indkalder løbende til samtaler og lukker stillingen, når vi har fundet den rette kandidat.

Ansøgningsfrist: 01.12.2021