Arkitema i København søger erfarne, projekterende arkitekter og konstruktører samt projektledere til store og spændende pharma-, energi- og industriprojekter

Opdateret 18.06.24

Vi oplever en øget tilgang af spændende projekter inden for store pharma-opgaver samt nye, store energianlæg som Power-to-X og Carbon Capture. Dette løser vi i et succesfuldt samarbejde med COWI, primært i Danmark, men også uden for landets grænser.

Vi vil derfor gerne høre fra alle, der har erfaring fra disse og lignende opgavetyper som f.eks. sundheds- og sygehusprojekter. Erfaring med renrum og laboratorier er ligeledes en kompetence, vi oplever en øget efterspørgsel på.

Vores projekter er ofte store og komplekse, og kræver viden og lyst til at indgå i dialog med mange faggrupper og skabe helheder og arkitektonisk kvalitet i teknisk tunge projekter. Her oplever vi, at vi som arkitekter ofte får en central rolle, som dem der ser på tværs, skaber overblik og løfter det arkitektoniske potentiale i den store skala.

Vi tror på, at vi med høj faglighed, et stærkt fællesskab, videndeling og godt samarbejde kan skabe stærke resultater med fokus på funktionalitet, holdbarhed og æstetik til glæde for kunden og samfundet.

Stillingerne:

Erfaren projekterende arkitekt eller bygningskonstruktør
 

  • Du har +7 års erfaring med projektering, særligt i de sene projekteringsfaser indenfor pharma, energi og/eller industri.
  • Du har en struktureret tilgang med fokus på kvalitet og detaljen.
  • Du evner at indgå i multidisciplinære samarbejder.
  • Du har evnen at bidrage til et godt arbejdsmiljø i et velfungerende team.


Erfaren projektleder: 
 

  • Du er uddannet bygningskonstruktør eller arkitekt og har kendskab til arkitektbranchens processer, ydelser og rammer.
  • Du har solid erfaring med projektledelse fra større og komplekse projekter.
  • Du tænker og arbejder metodisk og skaber kontinuerlig optimering i projektet.
  • Du har god forståelse for kundernes behov og ønsker.
  • Du har en nytænkende tilgang til udfordringer og er proaktiv, når der skal findes løsninger i teamet og i relationen med samarbejdspartner.


Vores medarbejdere er vores vigtigste aktiv - derfor har vi fokus på dig

Arkitema er en videnvirksomhed, der lever af at have de bedste og mest engagerede medarbejdere. Derfor er vi meget optagede af vores medarbejderes faglige og personlige udvikling.

Vi har en række interne uddannelsesforløb, som bl.a. er udviklet for at sikre, at alle kolleger klædes på med den nyeste viden indenfor lige netop deres fagområde. På den måde gør vi vores ypperste for at skabe optimale rammer for din og dine kollegers udvikling.

Vi arbejder løbende for at sikre trygge rammer, klarhed, åbenhed og ordentlighed, som er den stabile base i dit ansættelsesforhold.

På tegnestuen arbejder vi for at fremme det kulturelle og kollegiale sammenhold i virksomheden gennem fælles faglige og sociale arrangementer.

Ansøgning

Send din ansøgning og CV til os snarest muligt via dette link. Vi indkalder løbende til samtaler og lukker stillingerne, når vi har fundet de rette kandidater. 
 

Ansøgningsfrist: 10.08.2024