Arkitekt/projektleder

Opdateret 12.01.22

SLETH ser ind i et spændende 2022 med nye projekter og søger derfor arkitekt / projektleder.

I løbet af 2021 har vi blandt andet vundet konkurrencen om højhuset på Halmstadgade, omdannelsen af Præstelundskolen i Brande til boligkvarter og en plads i parallelopdraget om at omdanne Frederiksberg Hospital. I år blev både udviklingsplanen for Amtssygehuset og helhedsplanen for Kolding Å godkendt, og vi ser frem til at arbejde videre med projekterne de kommende år. Det gælder også for Ny Vesterport – en omfattende omdannelse af Prismet i Aarhus. Derfor leder vi nu efter erfarne projektledere og/eller projekterende arkitekter.

Vi insisterer altid på faglig kvalitet og højt ambitionsniveau

Som tegnestue vil vi være ledende indenfor udvikling af arkitektur og byplanlægning med udgangspunkt i helhedsorienteret, bæredygtig tænkning gennem gode og tillidsfulde samarbejder. 

Vi har fokus på interne og eksterne samarbejdsrelationer, fordi vi mener, at det skaber de bedste rammer for vores arbejde – og derigennem de bedste projekter. 

Vi vægter sammenhold og ambitioner højt, og sikrer rum for den enkelte medarbejders udviklingsmuligheder. Derfor er SLETH i dag en energisk og tværfaglig gruppe bundet sammen af et stærkt fagligt fællesskab. 

SLETH søger lige nu erfarne projektledere og/eller projekterende arkitekter (10+)

Vi tilbyder en spændende og ambitiøs arbejdsplads på en tegnestue, hvor du kommer til at samarbejde med dygtige, engagerede kollegaer i et levende, kreativt og uformelt arbejdsmiljø.  

Vi dyrker et fagligt og socialt miljø, hvor der lægges vægt på sparring, sammenhold og stræben efter at skabe stærke projekter. 

  • Du er forslagsstillende, har udviklingstrang og lyst til altid at gå en ekstra mil, for at finde den rigtige løsning.
  • Du har gerne erfaring som projekterende sagsarkitekt eller projektleder, hvor du har opnået grundigt kendskab til alle projektets faser.
  • Du har lysten og evnen til ⁠— både socialt og fagligt ⁠— at påtage dig rollen som omdrejningspunkt på tegnestuen, med ansvar for udvikling af projekter sammen med kollegaer, kunder og samarbejdspartnere.
  • Du bliver en del af en arbejdsplads med højt humør, engagement, ordnede forhold og plads til bevægelse.
  • Du vil komme til at beskæftige dig med en række af vores aktuelle projekter indenfor bolig, erhvervshuse og idræts- og kulturprojekter.

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte:
Partner og arkitekt MAA Rasmus Therkildsen på telefon +45 3088 1001 eller på rt@sleth.dk.

Send en motiveret ansøgning til job@sleth.dk med vedlagt CV.

Der afholdes løbende samtaler.

Se vores projekter her

Ansøgningsfrist: 28.02.2022