Arkitektfirmaet MW A/S søger arkitekt

Opdateret 12.09.17

Arkitektfirmaet MW A/S søger en erfaren arkitekt, der kan udføre byggetekniske undersøgelser, projektering og beskrivelse, myndighedsbehandling, udbud, bygge- og økonomistyring samt fagtilsyn.

Arkitektfirmaet er en mindre tegnestue beliggende på Frederiksberg. Arkitektfirmaet MW A/S´ målsætning er, at skabe byggerier, hvor funktionalitet og arkitektur går op i en højere enhed.

Vi rådgiver og projekterer inden for nybyggeri, ombygning og renovering både som bygherrerådgiver, totalrådgiver og arkitektrådgiver.

Vores bygherrer spænder vidt og tæller bl.a. offentlige myndigheder, virksomheder, fonde, boligselskaber og privatpersoner.

Vi løser sager over et bredt felt, herunder kan bl.a. nævnes sundheds- og plejecentre, boliger for ældre, fysisk og psykisk udviklingshæmmede, familier og unge. Der ud over har vi udført talrige opgaver indenfor hospitalsbyggeri for Region H samt skoler, børneinstitutioner og kontorbyggerier.

Arbejdsopgaverne er meget afvekslende og det er afgørende, at du kan arbejde selvstændigt, men også samtidig er en teamplayer, da du vil indgå i et tæt samarbejde med tegnestuens øvrige ansatte.

Hvis du matcher ovenstående og synes at det kunne være interessant at arbejde hos os, så send os en ansøgning og dit CV til e-mail: arkmw@arkmw.dk

Du er også velkommen til at kontakte tegnestuen for en nærmere præsentation af de egenskaber vi gerne ser at du besidder. Ring til Anders Münchenberg på mobil 30 45 98 31.

Ansøgningsfrist: 01.10.2017