Arkitektfirma Claus Jensen søger bygningskonstruktør

Opdateret 17.07.17

Vi har en konstant tilgang af nye og spændende sager og søger en bygningskonstruktør med min. 4-5 års tegnestueerfaring og 2-3 års erfaring med projektledelse og tilsyn.

Om opgaverne

Dine arbejdsopgaver vil være projektering, beskrivelse, kontakt til bygherre, myndigheder og håndværkere samt tilsyn og byggestyring. Vi lægger vægt på, at du kan følge en sag fra start til slut og at du mestrer den gode dialog - både på tegnestuen og på byggepladsen.

Dit hovedområde vil være renovering af boliger og i nogen grad nybyggeri.

Din profil

Du er uddannet bygningskonstruktør og har min. 4-5 års tegnestueerfaring og min. 2-3 års erfaring med tilsyn på byggepladser. Gerne en håndværksmæssig baggrund og eventuelt en uddannelse som sikkerhedskoordinator.

Om os

Vi er en moderne arkitektvirksomhed med i alt 12 ansatte: otte arkitekter, tre konstruktører og en sekretær. Vi arbejder tæt sammen og udnytter hinandens fagligheder - du er ikke alene med dine sager, men bliver en del af et team.

Tonen er uformel og vi vægter det professionelle, men i høj grad også at have det hyggeligt sammen. Vi er vækstet en del de seneste år og er ved at bygge en ny struktur op og er lydhør overfor det, du kan byde ind med.

Vi arbejder på en Mac-platform og projekterer alt i ArchiCAD.

Mere info

Du kan læse mere på www.cj-arkitekter.dk. Du er velkommen til at kontakte Claus på mobil 23 30 16 22 eller Rikke på mobil 20 75 16 77.

Ansøgning

Skynd dig at skrive en ansøgning og send den på mail til e-mail: claus@cj-arkitekter.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig !

Ansøgningsfrist: 15.08.2017