ARKITEKT/BYGNINGSKONSTRUKTØR HOS SCHOU BIRKENDORF

Opdateret 10.02.17

SCHOU BIRKENDORF arkitekter søger arkitekt eller bygningskonstruktør, med fem til seks års erfaring med projekteringsledelse.

Med størstedelen af kunder fra den offentlige sektor, spænder opgaverne vidt imellem nybyggeri og renovering, fra parcelhuse, boliger til skoler, institutioner og private virksomheder om - eller tilbygninger. Vi udfører registreringer med drone og digitalt udstyr og arbejder målrettet med BIM projektering, mod den efterfølgende mulighed for drift i facility management.

Din stillingsbetegnelse vil være sagsarkitekt/projektleder på ovennævnte sagstyper, hvor arbejdsopgaverne omfatter bygherrerådgivning, design, skitsering, projektering, udbud, styring af økonomi og tid, samt koordinere af egne opgaver med underrådgivere og øvrige sagsmedarbejdere.   

Du er/har;

  • uddannet arkitekt, bygningskonstruktør eller cand. polyt. arch.
  • mindst fem års erfaring fra lignende stilling
  • brugerkendskab og erfaring med design og projektering i REVIT.

SCHOU BIRKENDORF arkitekter omfatter p.t. 10 ansatte, arkitekter og bygningskonstruktører. Vi er belliggende i Holbæk, i et tidligere ombygget pakhus, med udsigt over havnen, i et hyggeligt arbejdsmiljø, hvor der er kort afstand mellem ledelse og medarbejdere. God løn - og arbejdsforhold med mulighed for flextid.

Ansættelse snarest muligt.


Mvh. SCHOU BIRKENDORF arkitekter

Ansøgningsfrist: 31.03.2017