ak83 arkitekter søger bygningskonstruktører

Opdateret 22.12.20

Vi søger to bygningskonstruktører i Aalborg med projekter i hele verden og med start hurtigst mulig.

ak83 arkitekter har rødder helt tilbage til FDB’s arkitekttegnestue, men er siden vokset til en moderne virksomhed med stor vækst og kunder og projekter i hele verden. Vi er ambitiøse og søger derfor bygningskonstruktører der har lyst til at takle storskala projekter såvel som mindre projekter i et ungt projektteam. Vi kan tilbyde et uformelt arbejdsmiljø, med højt engagement og social dynamik.

Hos ak83 arkitekter har vi speciale i større byggerier som kontordomiciler, industri og distributionsanlæg og tegner projekter i hele verden. Men vores projekter spænder bredt og vi udfører alle former for arkitektrådgivning, også inden for bolig-, skole-, institutions-byggerier, samt butikscentre, indretning og inventardesign. Vi kan derfor tilbyde en bred vifte af mulige projekter samt lige så mange indgangsvinkler til arkitektur.

Som en del af tegnestuen i Aalborg vil du indgå vores i team på 21 medarbejdere, der tæller både arkitekter, konstruktører samt projektledere. Du vil desuden kunne forvente at skulle samarbejde med vores kontor i Ishøj, som beskæftiger 11 medarbejdere.

Jobbet:

Har du lyst til at arbejde i et dynamisk og ambitiøst arbejdsmiljø? Vi søger bygningskonstruktører som kan bidrage med professionalisme og nysgerrighed og har lyst til være en del af et stærkt fagligt miljø. Du vil blive en del af et team af arkitekter og konstruktører, som arbejder sammen omkring projekterne på tværs af faglighed og kompetencer. Vi vil udfordre dig og til gengæld tilbyde dig en rolle med stor selvstændighed og ansvar i en virksomhed, som er i rivende udvikling med stor opgavetilgang.

Vi forventer at du som bygningskonstruktør brænder for at tegne og samarbejde på tværs af fagligheder.

Som bygningskonstruktør ser vi gerne at du:

  • Har højt kendskab til Revit
  • Brænder for at vise dine kompetencer og ideer
  • Er proaktiv og gerne tager opgaver på dig
  • Begår dig godt på både dansk og engelsk
  • Er udannet bygningskonstruktør
  • Gerne nogle års erfaring men ikke et krav.

Hvis det lyder som noget for dig eller du har spørgsmål så tøv ikke med at kontakte partner Morten Dahl på telefon: 31 64 50 77 eller e-mail: md@ak83.dk

Ved at sende ansøgningen og cv ønsker vi, at man giver samtykke til at vi kan gemmer ansøgning i op til et halvt år.

Vi afholder samtaler løbende.

Branche

  • Arkitektur og planlægning.

Ansættelsestype

  • Fast stilling.

Ansøgningsfrist: 31.01.2021