Afdelingsleder til C.F. Møller Architects

Opdateret 16.11.21

C.F. Møller Architects tilbyder en unik og sjældent udbudt mulighed som leder for vores danske afdeling Landscape & Urbanism. Stillingen er til dig, der er forankret i en stærk faglighed indenfor landskabsarkitekturen, samtidig med at du drives af at motivere og lede et team af højt kvalificerede landskabsarkitekter og urbane designere. 

I rollen som Afdelingsleder for Landscape & Urbanism, sætter du retningen og fungerer som kreativ leder for 15 medarbejdere, hvoraf de fleste sidder i Aarhus, men også i Aalborg og København. Du motiverer og inspirerer teamet og bidrager aktivt med faglig sparring, med henblik på at løfte projekterne til den højeste arkitektoniske kvalitet, der tilgodeser kundens vision, behov og økonomi for projektet. Som afdelingsleder, står du desuden i spidsen for at fastholde det gode tværfaglige samarbejde både internt i C.F. Møller Architects og med eksterne samarbejdspartnere og bygherrer.

Om jobbet:

  • Du får til opgave at udvikle en strategi og sætte retningen for Landscape & Urbanism, så afdelingen også i fremtiden er med helt i front både i forhold til landskabsarkitektur, urban design, bæredygtighed og klimatilpasning.
  • Som afdelingsleder og kreativ sparringspartner for teamet, skal du sikre et motiverende og godt fagligt miljø i Landscape & Urbanism med fokus på faglig udvikling, den gode proces og tværfagligt samarbejde til den forventede tid og økonomi.
  • Du har et akkvisitivt fokus samtidig med, at du bliver kundernes tætteste samarbejdspartner som fastholder og udbygger langsigtede kunderelationer i både kommuner og med private bygherre.
  • Din dagligdag vil have udgangspunkt i Aarhus, og du får et tæt samarbejde med de øvrige afdelingsledere på tværs af lokationer. Her får du et rum for sparring og udvikling, når du indgår i faglig og kollegial dialog med lederkollegaer fra andre områder.   

Du får reference til Partner Julian Weyer, der er ansvarlig partner for Landscape & Urbanism, og derudover vil du få et tæt samarbejde med Afdelingslederen for vores svenske afdeling for Landscape & Urbanism, som sidder i Stockholm.

Om dig:

  • Vi forestiller os, at du er uddannet Cand.Arch, Msc i Arkitektur og Design eller Landskabsarkitekt fra Den Kgl. Veterinær og Landbohøjskole. Vi forestiller os også, at du har en solid og bred erfaring indenfor arbejdet med landskabsarkitektur eller urban design. Du er en stærkt kreativ profil, som formår at fastholde den arkitektoniske idé igennem projektets faser.
  • Du har ledelseserfaring og tager ansvar for at sikre, at der i afdelingen er et godt arbejdsklima, hvor man både udfordres og udvikler sig samtidig med, at der leveres på et højt fagligt niveau.
  • Du er god til at give konstruktiv feedback, og går forrest med at skabe en kultur, hvor man opsøger hinanden for faglig sparring og videndeling.
  • Du har forretningsforståelse, og det er vigtigt for dig, at afdelingen har en sund økonomi. Du er vant til at indgå i kontraktforhandlinger og god til at træffe beslutninger, når der er behov for at prioritere.

I C.F. Møller Architects bliver du en del af et internationalt miljø, hvor vores stærke forankring i den skandinaviske tradition hver dag kommer til udtryk i både arkitekturen, måden vi samarbejder med hinanden og vores samarbejdspartnere, og i vores fokus på at sikre et inspirerende og sundt arbejdsmiljø. Du vil opleve, at vi har et dedikeret fokus på din fortsatte faglige, personlige og ledelsesmæssige udvikling, som vi blandt andet vil understøtte gennem vores store udbud af intern efteruddannelse, videndeling og netværk, som går under betegnelsen C.F. Møller Grow. 

Hvis du kan se dig selv i rollen som vores kommende Afdelingsleder for Landscape & Urbanism, ser vi meget frem til at høre fra dig.

Send ansøgning her

Send din ansøgning og cv online, da vi ikke modtager ansøgninger hverken via mail eller fysisk.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Koncern HR Chef Christina Gereon Riddersholm på telefon: 28 93 85 46.

Ansøgningsfrist: 05.12.2021