Aart søger bæredygtighedsspecialist i Aarhus

Opdateret 17.03.23

Bæredygtighedsspecialist / DGNB auditor / DGNB konsulent

I både AART og Mangor & Nagel, der siden foråret 2022 har været en del af AART, har vi brug for flere hænder til at løse vores mange spændende opgaver indenfor bæredygtighed. Til vores afdeling i Aarhus søger vi derfor en specialiseret og dedikeret kollega – gerne arkitekt, konstruktør eller ingeniør – der vil være med til at indfri vores høje ambitioner inden for bæredygtig arkitektur.

Vores rådgivning indenfor bæredygtighed er forankret i mere end 20 års erfaring med at skabe størst mulig effekt med arkitekturen. En rådgivning, hvor vi kobler livet i og omkring arkitekturen med dens økonomiske og miljømæssige effekter. For selv den mest energioptimerede kvadratmeter er nyttesløs, hvis den ikke er attraktiv at anvende. Vores vilje til at følge op og dokumentere har givet os en dyb viden om, hvordan vi skaber størst mulig bæredygtig effekt, ikke alene på papiret, men også i praksis for vores kunder, arkitekturens brugere og samfundet.

Om dig:

Den profil vi søger skal indgå i vores bæredygtighedsteam og derigennem assistere på diverse opgaver i forskellige faser.

Vi leder efter dig, som er samarbejdsparat, løsningsorienteret og idérig i din tilgang til bæredygtighed. Du er en god formidler, mundtligt og skriftligt, og du stiller de rigtige spørgsmål, både internt og eksternt. Fagligt har du erfaring med at implementere bæredygtige løsninger på projekter, og er vandt til at bruge LCA- værktøjer og afsøge viden for at kvalificere bæredygtighedsmål bedst muligt

Du kan få din daglige gang på vores kontor i Pakhusene på Mariane Thomsensgade i Aarhus Ø. Her bliver du en del af vores tværgående fagfællesskab inden for grøn bæredygtighed og certificeringer på tværs af vores kontorer i Skandinavien. Ligeledes vil du indgå i et tværfagligt samarbejde med vores effektteam samt arkitekter og konstruktører i de andre teams. 

Dine kvalifikationer og kompetencer:

  • er uddannet DGNB auditor eller konsulent.
  • Har erfaring med bæredygtighedsledelse.
  • er uddannet arkitekt, konstruktør eller ingeniør. 
  • har erfaring fra opførte byggeprojekter, hvor der har været fokus på emner som CO2 reduktion, ressource og materiale anvendelse, LCC, LCA og cirkulære økonomiske betragtninger.
  • har dokumenteret erfaring med proces- og projektledelse - og trives med at arbejde tværfagligt.
  • har kommunikations- og formidlingsevner, der gør, at du brænder igennem med dit budskab.
  • kendskab til simuleringsværktøjer, der skaber værdi i designprocessen.
  • skriver og taler dansk og engelsk på et højt niveau.

Vi tilbyder gode løn- og ansættelsesvilkår, og med afdelinger på både Sjælland, i Jylland og på tværs af Norden giver vi dig rig mulighed for at udvide din horisont og sparre med et stort netværk af kollegaer og specialister.

Søg stillingen her

Ansøgningsfrist: 30.04.2023